@Kanarrro wybacz ale ktoś piękny z paskudnym charakterem nie jest wart bycia w relacji. Dosłownie nigdy bym tak nie mogła. Osobowość to również cecha która się odpowiednio skaluje z atrakcyjnościa. No chyba nie chcesz mi wmówić, że baba aie zainteresuje zdałnionym chłopem na wózku, tylko dlatego, że ma szczękę chada, to absurd
To ja może tylko przypomnę jedną podstawową zasadę. "To kobieta wybiera mężczyznę, który ją wybierze". Ci, których witaminy już wybrały, są przetestowani, więc bezproblemowo mogą wchodzić w kolejne relacje. Ci, których żadna witamina nie chciała, są na straconej pozycji, bo żadna ich nie chce. Zasada dowodu społecznego tutaj działa, chłop ma laskę, musi coś mieć.
@mirko_anonim: Rozumiesz człowieku że nawiązywanie nowych kontaktów a zwłaszcza w naszym kraju to nie taka prosta prosta sprawa? No ale o tym to żaden puas nawet nie piśnie. Bo nie, bo po co? A tak w ogóle to żadna dynamina i żaden wygląd nikomu nie pomoże jak nie umie przyciągnąć do siebie partnerki. Dziękuję za uwagę.
Dosłownie nigdy bym tak nie mogła.
Osobowość to również cecha która się odpowiednio skaluje z atrakcyjnościa.
No chyba nie chcesz mi wmówić, że baba aie zainteresuje zdałnionym chłopem na wózku, tylko dlatego, że ma szczękę chada, to absurd
Ci, których witaminy już wybrały, są przetestowani, więc bezproblemowo mogą wchodzić w kolejne relacje.
Ci, których żadna witamina nie chciała, są na straconej pozycji, bo żadna ich nie chce.
Zasada dowodu społecznego tutaj działa, chłop ma laskę, musi coś mieć.
Dzień dobry, po proszę 2kg dynaminy na wynos, w jednym kawałku.
Faktura czy paragon?