Aktywne Wpisy

diamondhands +17
#iran czy tylko ja mam wrażenie że istnieje jakas blokada informacyjna z tej wojny? trudno o jakieś sprawdzone informacje, wszędzie zalew ai slop, nie wiadomo do końca jak to wszystko jest skoordynowane
mcsQ +17
poprosiłem Gemini aby pomogl mi zmigrowac dane z jednej bazy do drugiej, excel do JSONa. Patrze co tam wyplul i mowie k---a cos tu mi nie gra polowa danych, a ten: XD. J--a _ NY uwazajcie z tym AI.
#ai #gemini #programista15k
#ai #gemini #programista15k
źródło: image (6)
Pobierz

Jak to jest naprawdę z samochodami #tesla? Są wadliwe i niebezpieczne (jak piszą krytycy) czy solidne i z dobrymi wskaźnikami bezpieczeństwa, także obejmującymi tryb Full Self Driving? Kusi mnie, by za kilka lat (2-4?) zamienić moją nową hybrydę z segmentu B na nową Teslę Y. #motoryzacja #auto #auta #samochod #samochody
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
źródło: AA15TdLT
PobierzWypadki, z asystentem jazdy są jednostkowe, w większości można było ich uniknąć gdyby kierowca kontrolował jazde nie np bawił się telefonem. Więcej jest przypadków gdzie asysten się "gubi" Jakaś dzina mgła, pomylenie księżyca z sygnalizacją drogową etc. generalnie kończy
@mirko_anonim no to poczekaj na wentylowane fotele w Y i bierz. Samochód fajny tylko cały czas po zakupie ewoluuje.
np w ostatniej aktualizacji zaczęły się szerzej otwierać drzwi przednie( mam automatyczne) w poprzedniej aktualizacji doszła automatyczna zmiana biegu, jeszcze wcześniej automatyczny bieg przy uruchomieniu. Doszła automatyczna klapa bagażnika ale
https://www.otomoto.pl/osobowe/oferta/tesla-model-s-tesla-model-s-85-387km-2013-ID6GdTmu.html
Niestety zdarzają się też poważniejsze awarie ( ͡° ʖ̯ ͡°)