Drogi dzienniczku, #tinder mam od lat, parę związków przerobionych, parę koleżanek na parę nocy tez. Jak kiedyś wchodziłem na aplikacje to miałem setki like-ow oraz dziewczyny które same do mnie pisały. Od roku czy tam dwóch widzę ze juz żadna Julka nie pisze sama. Pomimo ze mam jeszcze lepsza formę, ze jeszcze lepsze zdjęcia, ze jeszcze więcej pieniędzy to Julki juz nie piszą same z siebie. Czy hipergamia tak uderzyła ze nie szukają juz 9/10 chada ale wymagają 11/10 z dwoma domami i jachtem, trust fund baby z sześciopakiem? Czy to może ja uderzyłem w ścianę z impetem tysiąca słońc w wieku 30 lat ? Jak żyć? Tyle pytań bez odpowiedzi, nie wiem czy zasnę dzisiaj. Boli spadanie z piedestału.
@mirko_anonim: jak ktoś sam sie określa chadem, to z góry wiadomo ze ma nasrane pod kopułą. po drugie to po prostu nie wpadasz do filtrów wiekowych i tyle. zagadka rozwiązana.
Wpis z dzienniczka Chada
Drogi dzienniczku, #tinder mam od lat, parę związków przerobionych, parę koleżanek na parę nocy tez. Jak kiedyś wchodziłem na aplikacje to miałem setki like-ow oraz dziewczyny które same do mnie pisały. Od roku czy tam dwóch widzę ze juz żadna Julka nie pisze sama. Pomimo ze mam jeszcze lepsza formę, ze jeszcze lepsze zdjęcia, ze jeszcze więcej pieniędzy to Julki juz nie piszą same z siebie. Czy hipergamia tak uderzyła ze nie szukają juz 9/10 chada ale wymagają 11/10 z dwoma domami i jachtem, trust fund baby z sześciopakiem?
Czy to może ja uderzyłem w ścianę z impetem tysiąca słońc w wieku 30 lat ? Jak żyć? Tyle pytań bez odpowiedzi, nie wiem czy zasnę dzisiaj.
Boli spadanie z piedestału.
#logikaniebieskichpaskow
#zwiazki
#przemyslenia
#rozowepaski
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: ¯\(ツ)/¯
Nie, po prostu widzą twoje cyferki na profilu i stwierdzają, że jesteś za stary.
@mirko_anonim: 6/10 wygryw wystarczy, uderzyłeś w ścianę narcyzmu
Laski wiedzą, że jak masz 30 lat i nie zostałeś jeszcze mężem, to jesteś patusem, który się do niczego nie nadaje.