Aktywne Wpisy

annlupin +9
siem co tam uwas jak niedziela minęła
źródło: annlupin20250526
Pobierz
Ytarka +8
Ten moment, gdy już wygramoliłam się do łóżka, przykrywam się kołderkom a ona tak ładnie pachnie jak jakaś łąka, bo wczoraj przed wyjściem na alkoholizacje, pamiętałam żeby przebrać pościel.
No bo w życiu trzeba mieć zasady i ja mam taką, że mogę se być n------a, ale pościel ma pachnieć.
I w tej chwili, śmiało możecie zazdrościć mi tej chwili.
Nara! (⌒(oo)⌒)
No bo w życiu trzeba mieć zasady i ja mam taką, że mogę se być n------a, ale pościel ma pachnieć.
I w tej chwili, śmiało możecie zazdrościć mi tej chwili.
Nara! (⌒(oo)⌒)
źródło: IMG_5590
Pobierz

Parę miesięcy temu wszedlem w zwiazek. Wszystko jest w jak najlepszym porządku, lecz mam do was pytanie. Co ile uprawiacie/uprawialiście s--s kiedy mieszkaliście oddzielnie?
Mieszkamy oddzielnie, każdy z nas mieszka jeszcze w domu rodzinnym. Na razie nie myślimy nad wspólnym mieszkaniem, z racji, że różowa musi uporządkować swoje sprawy zawodowe i z uczelnią. Uprawialiśmy s--s przy pierwszej okazji, gdy byliśmy sami. Był to jakiś miesiąc od pierwszego spotkania, czyli uważam to za dobry czas. Nikt nikogo nie naciskał i zdążyliśmy się poznać. Później co jakis czas był s--s orlanyz racji obecności rodziców w domu, ale tak to nic, nawet kiedy 2x bylismy sami, to do niczego nie dochodziło. Dopiero kolejny raz był gdy byliśmy razem na wyjeździe.
Nie jest tak, że ja chce codziennie uprawiać s--s, bo nie chcę, ale w przypadku, kiedy widzimy się 1-2x w tygodniu, to chciałbym robć to, gdy znajdzie się na to okazja, a nie czekać aż ktoś będzie miał wolny dom.
Ktoś był w podobnej sytuacji? Czy to się zmieni jeżeli zamieszkamy razem?
B--ń boże ją zmuszam do stosunku, bo nie jestem takim creepem i zjebem. Wcześniej była w kilku związkqch i każdy z nich się rozpadał, bo goście prawie od razu chcieli uprawiać s--s, na co ona nie wyrażała zgody.
#s--s #zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: Tak, na gorsze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dopiero miesiąc od poznania? Over.
Po co się w lato kisić w domu obok starych.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
Ile te zwiazki trwały? Tydzień? Co to znaczy "od razu" - po tygodniu czy po roku?
Czyli dwójka obcych ludzi, to nie przetrwa, i Ty o tym wiesz.