Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mój facet na mnie najdroższa bo za mało według niego zarabiam. Mam na rękę 6,7k i dobrze mi się żyje. To nie luksus ale biedna nie jestem.
Przez pewien okres myślałam żeby coś zmienić ale nie znalazłam nic co dałoby mi znacznie lepsze zarobki i sprawiło przyjemność...
On jest programistą i ma 25k.
Przykro mi z tego powodu, że on ciągle mi truje głowę o te pieniądze a ja nawet nic od niego nie chce...
#zwiazki #zalesie

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 58
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim weź go kopnij zarabiasz więcej niż większość ludzi a on jeszcze narzeka , niech sobie kolegę z pracy poślubi będzie zadowolony
Nie wyobrażam sobie związać się z kimś a później wypominać ze ma za mało pieniędzy
Tym bardziej że ty mało pieniędzy tez wcale nie masz to nie jest najniższa
  • Odpowiedz
@programista15cm

@mirko_anonim: jemu chodzi o ambicje a nie pieniądze. Zamykam

No tak ambicje to to żeby każdy zarabiał po 25 k i chleb był po 100 zł xD przez inflację
Z resztą podejrzewam że gdyby zaczęła więcej zarabiać to by poczuła wiatr w skrzydłach i go zostawiła choćby za to że chce z niej zrobić maszynkę do zarabiania pieniędzy , tym bardziej że pisze że nic od niego nie
  • Odpowiedz
No tak ambicje to to żeby każdy zarabiał po 25 k i chleb był po 100 zł xD przez inflację

@Linnior88: chyba sobie w ramke oprawie, myślę że do końca życia nie zrozumiesz czym jest praca i pieniądze same w sobie XDDDD
  • Odpowiedz
@programista15cm praca ma służyć po to żeby żyć a nie życie ma być dla pracy , chcesz się zaorac dla Janusza twój problem ale dla większości ludzi praca to środek żeby cieszyć się życiem i mieć za co żalozyc rodzinę
Na takich jak ty się mówi pożyteczny idiota bo zapieprzaja dla jakiejś nie istniejącej ideii
  • Odpowiedz
Na takich jak ty się mówi pożyteczny idiota bo zapieprzaja dla jakiejś nie istniejącej ideii

@Linnior88: ale ty wiesz, że ja gnije na jachcie w marnie w kaszkaju? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

praca ma służyć po to żeby żyć

@Linnior88: no może tobie i op. A może właśnie jej chłopak ma pomysł jak wykupić się z niewoli. I widocznie laska nie pasuje do tego
  • Odpowiedz
@programista15cm całuj sygnet pana Janusza może ci wręczy medal z ziemniaka , ja bym nie chciała mieć żadnych jachtów jakbym miała takie tępe myślenie jak ty
Kobiety z reguły mało zarabiają więc wszyscy panowie programiści 25 k powinni się wziąć za swoich kolegów z pracy
Ciasny anus lepszy niż jakąś sliska pipa
  • Odpowiedz
@programista15cm no smród bo starszych panów jak ty cuchnie moczem() natomiast ja się nie zesralam (tak wiem pragniesz mojego scatu) ja jestem w żeńskiej energii i nie muszę się ścigac z facetem kto ma więcej kasy to dobre dla babochlopow()
  • Odpowiedz