Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Pytanie do moze bardziej pozytywnie nastawionych do zycia ludzi.

Dzisiaj pierwszy raz od dawna wyszedlem z kims na miasto. Na codzien jestem bardzo samotny, mam tu na mysli takie relacje w prawdziwym zyciu. Nie mam tez zadnych kolezanek irl obecnie. Zyje sam ze soba w glowie. Co przede wszystkim zwrocilo moja uwage i w pewnym sensie mnie draznilo to fakt ile ladnych dziewczyn mijalem. Jedna ladniejsza od drugiej. I przy tym samym masa srednich chlopakow z nimi. Zapalila sie u mnie lampka, ze gdybym nie byl tak n---------y i niesmialy to tez bym mogl teraz milo spedzac czas z jakas. Mam geste wlosy, brwi, kiedys dostalem komplement ze mam ladne oczy (o dziwo to nie od rodziny!) Ludzie mnie traktuja normalnie. Jednej rzeczy zaluje, ale juz nic na to nie poradze. Na poczatku studiow mialem wrazenie, ze strasznie wpadlismy sobie w oko z jedna dziewczyna. Wydawala sie idealna, skromna, bardzo mila z twarzy nawet nie wiem jak to opisac, do tego lekko niesmiala. Mozlliwe, ze to tylko pozory ale nawet jakby nie wyszlo to chociaz mialbym jakies wspomnienia, doswiadczenie.

Jak mam sie przelamac? Bo szczerze to mam dosc faktu, ze niedlugo 21 lat na liczniku a moje kontakty z kobietami ograniczaja sie do powiedzienia dzien dobry kasjerce w zabce. Nie jestem desperatem, to nie jest tak ze zaoferuje zwiazek pierwszej lepszej ladnej lasce, ktora spotkam na ulicy. Chcialbym po prostu poznac jakas fajna dziewczyne, ktora by sie wyrozniala na tle innych, zeby ta relacja jakos tak plynnie sie rozwijala. Zebysmy wchodzili na coraz to wieksze poziomy. Moze to bedzie istotne, studiuje w wiekszym miescie. Na ten moment wracam w rodzinne strony, ale chcialbym sie jakos bardziej zaczac socjalizowac na kolejnym roku. A szczegolnie znalezc kogos przy kim moglbym czuc sie kochany i to owdzajemniac.

#relacjedamskomeskie #relacjemiedzyludzkie #pytanie #kiciochpyta

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: jakbym o sobie czytał, z tym że ja już dawno po studiach. Nie mam pojęcia jak ci pomóc, ale koniecznie coś z tym zrób, bo skończysz studia i będzie p---a blada. Najwięcej ludzi poznawałem zawsze na imprezach, gdzie oprócz moich znajomych byli też znajomi znajomych. Jak macie na studiach jakieś koło naukowe, to się do niego zapisz, bo poznasz tam ludzi z innych roczników i być może będziecie gdzieś
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Skoro masz 21 lat to jesteś w najlepszym wieku na poznawanie nowych ludzi np. na imprezach. Trzeba tylko albo umieć się przykleić do kogoś albo poszukać starych kontaktów wśród męskich znajomych lub znaleźć jakieś kółko zainteresowań gdzie ludzie CHCĄ się spotykać z podobnymi sobie.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: bo zakolaki, niwcy, grubasy i brzydale maja panny często ladne, ale przegrywy to zawsze negują. Mój braciak cioteczny taki zapuszczony, grubas, drugi podbródek i ma taka proce szczuplą, że klękajcie narody.

Ale dla nich jak nie masz 190cm, muskulatury, twarzy to its over
  • Odpowiedz