Aktywne Wpisy

paczelok +504
Założyłem profil atrakcyjnej kobiety na Tinderze.
Zmatchowałem się z 500 facetami i każdemu umówiłem randkę w tym samym miejscu.
Pisałem im: „Sorki, że parking taki drogi, ale wynagrodzę Ci to na miejscu ;)”.
500 aut x 50 zł za parking = 25 000 zł dochodu pasywnego w jeden wieczór. #biznes
Zmatchowałem się z 500 facetami i każdemu umówiłem randkę w tym samym miejscu.
Pisałem im: „Sorki, że parking taki drogi, ale wynagrodzę Ci to na miejscu ;)”.
500 aut x 50 zł za parking = 25 000 zł dochodu pasywnego w jeden wieczór. #biznes
źródło: IMG_5648
Pobierz

To nie tyle wyznanie, co taka zabawa dla zabicia nudy w pracy w okresie wakacyjnym. Zajmuję się sprzedażą rzeczy używanych (pracuję dla kogoś) a w czasie wolnym, bo budżet się nie spina postanowiłem sobie dorobić na olx :) Plan był taki, że zacznę od śmiesznej kwoty w stylu 50zł i zobaczę, co z tego zrobię i w jakim czasie. Będę publikował pod tagiem #handlarzyna. Kilka rzeczy już ogarnąłem, niestety wchodzę w trochę bardziej złożone zestawy i ciężko mi to tak łatwo wypunktować ale z dużą dozą prawdopodobieństwa mogę założyć za ile coś sprzedam. Głównie interesuje się konsolami, więc i w nie będę celował. Staram się brać przedmioty na których zrobię chociaż drugie tyle. Operuję w zasadzie tylko na OLX i z odbiorem wyłącznie osobistym (co mnie ogranicza, ale nie chcę się bujać z wysyłkami).
Na pierwszy ogień poszły 2 pada do Xboxa 360 niesprawne.
Koszt 50zł - wizualnie igły, przestały działać nie wiadomo dlaczego. Obstawiałem zardzewiałe czy tam zaśniedziałe styki w koszyku baterii i miałem rację. Miałem takie, więc brak dodatkowych kosztów a na allegro i tak są po kilka złotych. Sprzedane po 80zł / sztuka dosłownie w kilka godzin.
50-160zł not bad w zasadzie za 5 min na OLX i jakieś 10min jazdy autem.
Kolejnym ogłoszeniem były 2 x move do PS3/4 z ładowarką i kamerką Sony, pudełkiem i 3 grami. Gry taniutkie no ale niech są. Wystawione za 200zł. Zadziałało magiczne "150 i idbiór osobisty". Całość w ślicznym stanie. Rozbiłem zestaw na 1xmove / 1x move + kamerka i gry / ładowarka. Uzyskane kwoty to odpowiednio 90 / 150 / 120 w kilka dni. Ostatnia poszła ładowarka.
150-360zł - not bad.
Jeśli będzie jakiekolwiek zainteresowanie to wrzucę więcej. Chociaż nie wiem jak to później już dzielić, bo tak jak mówiłem będę celował w spore zestawy i poszczególne elementy mogą w różnym tempie schodzić.
Tak czy siak możemy zacząć od tego
tydzień pierwszy podsumowanie:
Start: 50zł - w portfelu 370zł
#glupiewykopowezabawy #handlarzyna #olx
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim