Aktywne Wpisy

mleko3-2procent +657
W akcie oskarżenia jakie usłyszał Matecki ws. fikcyjnego zatrudnienia w Centrum Informacyjnym Lasów Państwowych czytamy, że w ciągu 31 mc. pracy, był w niej widziany 5 razy, logował się 8 razy, pobierał comiesięczną pensję, łącznie ponad 320 tys. zł. + nagrody, wziął dofinansowanie na zakup okularów i uwaga! - ekwiwalent za niewykorzystany urlop.
Z zeznań świadków wynika, że Matecki nic nie robił, nie pracował, nie przedstawiał wymaganych rapotów z prac jakie wykonywał,
Z zeznań świadków wynika, że Matecki nic nie robił, nie pracował, nie przedstawiał wymaganych rapotów z prac jakie wykonywał,
źródło: 1000014183
Pobierz
cichyyx +8

Dostaliście już jakiegoś maila od allegro z żądaniem uaktualnienienia/uzupełnienia informacji na potrzeby dac7? U mnie na chwilę obecną nie ma żadnego powiadomienia ani w apce, ani na skrzynce, ani w panelu na desktopie ale jak wchodzę w "finanse" tam gdzie się wypłaca pieniądze to wisi klikalne info o dac7 ale po kliknięciu w hiperłącze jest tylko komunikat że "nie masz dostępu do tej strony" i jest ona "dostępna tylko dla kont firmowych".
Wtf? Raczej nie przekroczyłam żadnego z limitów ale nie chcę zablokowania konta.
#allegro #dac7 #podatki #polska
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
─────────────────────
· Zaakceptował: razzor91
Polacy k*rwa naprawdę mają funkcjonalny analfabetyzm.
─────────────────────
· Zaakceptował: razzor91
- imię i nazwisko
- id konta
- hasło
- pesel
- imie
Podaj im wszystko, wierz mi, to nie scam
Normalne pytanie i od razu zleci się kilku analfabetów którzy nie rozumieją co czytają i jeden żarcikujący śmieszek z debilnymi tekstami. Brakuje jeszcze tylko tłuka który będzie sobie regulował dopaminę grając w gry statusowe tekstami "przecież to oczywiste".
Pluć na was to mało.