Aktywne Wpisy

Sonny86 +645

z0mb1e +333
Nikt tak nie oszukuje jak chinol.
Chiński producent laptopów Chuwi został przyłapany na sprzedawaniu procesorów 5500U podszywających się pod 7430U. Zmienili nawet identyfikację na poziomie firmware’u, więc nie dało się tego zauważyć, dopóki nie rozebrało się laptopa. Chuwi twierdzi, że to był błąd xD Przy czym grozi pozwami i żąda aby artykuł na ten temat został usunięty.
#komputery
Chiński producent laptopów Chuwi został przyłapany na sprzedawaniu procesorów 5500U podszywających się pod 7430U. Zmienili nawet identyfikację na poziomie firmware’u, więc nie dało się tego zauważyć, dopóki nie rozebrało się laptopa. Chuwi twierdzi, że to był błąd xD Przy czym grozi pozwami i żąda aby artykuł na ten temat został usunięty.
#komputery
źródło: _DSC3036-q82-w2560-h
Pobierz

Wanoga gravel 2024
600km
Polecam każdemu, trasa świetna, ludzie przemili, szajka na pit stopach pyszna
Tradycyjnie przejechane w stylu turystycznym ze spaniem na dziko, gdzie popadnie
Jeżeli ktoś jest ciekawy jak to wyglądało moim okiem to polecam mój film ( ͡º ͜ʖ͡º)
#rowerowyrownik #gravel #rower #wanoga
Skrypt | Statystyki
Po pierwsze - total ultra szacun.
Po drugie - ile lat i w jaki sposób trzeba trenować żeby takie dystanse
@OstroS: wbrew pozorom bardzo łatwo. Na początku dużo jeździj tempem, w którym możesz oddychać przez nos, i wplataj do tego elementy sprintów.
Rób co drugi dzień dystans 50 dzień, to raz dwa będziesz robił setkę.
Ja wczoraj na ciężkim miejskim zrobiłem 60, tydzień temu 70, a dwa tygodnie temu 80. Im więcej jeździsz, tym więcej jeździsz.
Nie lepiej sobie zorganizować samemu taki wyjazd, mając w pełni wpływ na wszystkie aspekty (tj. moment startu, trasę, pit-stopy...)
Kto bogatemu zabroni, może lubi z ludźmi jeździć , sam osobiście bym nie dał tyke kasy za takie iwenty ale rozumiem i szanuję wybór
@barman84: ludzie biorą kredyty na ślub ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Jurek993: nie brakowało Ci jakichś błotników na te deszczowe przejazdy?
Na początku czerwca postanowiłem przejechać R10 ze Świnoujścia na Hel na tym trekkingu. Co prawda poznałem po drodze dwie inne osoby, z którymi się zabrałem
@PiszeCzasen: w ultra :D ? Co niby jest gotowego w tej trasie? Pilot? Zabezpieczone skrzyżowania? Sanitarka na końcu peletonu?
Ślad trasy - no proszę...
To tak jakby w restauracji dostać przepis zamiast posiłku, a następnie wbić ze swoimi garnkami, za swoje pieniądze kupić w wybranym sklepie spożywczym produkty i cieszyć się, za możliwość wspólnego gotowania w zadanym czasie :D
Podsumowując
@Jurek993: uff dobra, po myślałem że okład ze świeżo rozjechanych ślimaków na łydkach to jest jakieś obowiązkowe gravelowe spa xD to zapytam od razu eksperta: istnieją jakieś wygodne lekkie plastikowe błotniki na jakieś szybkozłączki, które sobie można zapiąc na wypadek, ale odpiąć na co dzień?
Stosują na przód niestety