DwaNiedzwiedzie DwaNiedzwiedzie 08.07.2024, 17:11:43 17 + 364 313 + 166 = 364 479Może ciut za ciepło, może ciut za wietrznie, ale traska wyszła przednia, warto było się upocić dla widoków. Podczas wyprawy wypiłem 7 l płynów i zjadłem małe conieco, a i tak wróciłem o 2 kg lżejszy. Chyba trzeba jakąś małą cysternę ze sobą wozić :)#rowerowyrownik #rower #gravel #rowerowywroclaw #ruszwroclaw #100kmSkrypt | Statystyki źródło: mapka Pobierz
Ksemidesdelos Ksemidesdelos 08.07.2024, 19:12:53 via Android 0 + @DwaNiedzwiedzie Chyba trzeba jakąś małą cysternę ze sobą wozić :)Może wodę w proszku? mniej miejsca i wagi zajmuje, najnowsze odkrycie radzieckich uczonych Nie odkryli jeszcze tylko jak ją rozpuścić
Może ciut za ciepło, może ciut za wietrznie, ale traska wyszła przednia, warto było się upocić dla widoków. Podczas wyprawy wypiłem 7 l płynów i zjadłem małe conieco, a i tak wróciłem o 2 kg lżejszy. Chyba trzeba jakąś małą cysternę ze sobą wozić :)
#rowerowyrownik #rower #gravel #rowerowywroclaw #ruszwroclaw #100km
Skrypt | Statystyki
źródło: mapka
PobierzMoże wodę w proszku? mniej miejsca i wagi zajmuje, najnowsze odkrycie radzieckich uczonych
Nie odkryli jeszcze tylko jak ją rozpuścić