Aktywne Wpisy

PachneImbirem +149
Daję znać, że żyję. ☺️
Pierwszą dawkę ozempic przyjęłam 10 stycznia i było to 0,5 mg, które totalnie zmiotło mnie z planszy. Drugą dawką było już 0.25 mg, które brałam przez cztery tygodnie. Aktualnie przeszłam na 0,5 i jest całkiem spoko. Czuję się dobrze, nie męczy mnie już zgaga, nie mam mdłości. Niechęć do jedzenia utrzymuje się nadal, zdecydowanie nie jestem w stanie jeść tak, jak jadłam wcześniej.
Od 10 stycznia do 11 lutego
Pierwszą dawkę ozempic przyjęłam 10 stycznia i było to 0,5 mg, które totalnie zmiotło mnie z planszy. Drugą dawką było już 0.25 mg, które brałam przez cztery tygodnie. Aktualnie przeszłam na 0,5 i jest całkiem spoko. Czuję się dobrze, nie męczy mnie już zgaga, nie mam mdłości. Niechęć do jedzenia utrzymuje się nadal, zdecydowanie nie jestem w stanie jeść tak, jak jadłam wcześniej.
Od 10 stycznia do 11 lutego

annlupin +33
dzisiaj to se chyba jakiś serial obejrze pod te ponczki i herbatka do tego a co uwas

![[VIDEO] Pitbulle zaatakowały mężczyzne na joggingu](https://wykop.pl/cdn/c3397993/754358884ce4c8c91e0f330a0b115d61f106edb910b927f290d83725a9b25a29,q80.jpg)
W jakich sytacjach dopuszczacie powrot do partnerki z ktora zerwaliscie? Panna w------a mnie do tego stopnia ze kazalem jej wywalac. Nie jest tak ze mnie zdradzila, skakala na boki czy cos, byla dobra dziewczyna, ale bywalo ze mna manipulowala (fochy za brak zainteresowania itp). Po ostatniej akcji z jej obrazaniem powiedzialem ze mam dosc. Teraz pisze ze rozumie i chce sie zmienic i ze przeprasza i zebym dal szanse. Nie wiem czy jest sens, czy faktycznie sie zmieni i zaraz nie bedzie znowu jazd. Kocham ja i ona mnie i to wlasciwie jedyna rzecz jaka mnie wkurzala, poza tym zlota dziewczyna.
#zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #milosc
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: W takich kiedy by mi puściły nerwy, a po przeanalizowaniu tego na chłodno widzę, że przegiąłem i nie było powodu zrywać. Ewentualnie jakby wyszło, że powodem rozstania było nieporozumienie
@mirko_anonim: to dzieciak, a nie kobieta
szkoda czasu, chyba, że chcesz ją traktować tylko jako worek
to jak się zmieni niech da znać.
─────────
@mirko_anonim: to samo mówią pantofle w małżeństwie zniszczeni przez życie i żonę.
Nie zawsze się opłaca.
@mirko_anonim: w żadnych. U mnie nie ma takiej mozliwości.