Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Dziewczyna narzeka że za mało się widzimy. Mieszkamy blisko siebie, widzimy się zazwyczaj od połowy soboty do połowy niedzieli, bo zostaje u mnie. No fakt, może trochę mało. Z tym że mi się nie chce spotykać z nią i nic nie robić, mam cały tydzień zawalony różnymi zajęciami i potrzebuje czasu dla siebie. Zaproponowałem ze możemy zacząć chodzić razem na silownie, poszliśmy raz i to tyle, bo ona już nie chce.
Teraz znów mi gada że źle sie czuje, ale jak się spotkamy to albo nic nie robimy oprócz łóżka, albo ja musze coś wymyślać, bo ona nawet nie wie co chce xd Oczywiście sama nic nie wymyśli. Zaczyna mnie już to powoli irytować
#zwiazki #rozowepaski

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 32
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim najgorsze takie. Gdyby cię nie nie było to szczyt jej możliwości to scrollowanie tiktoka, no ale skoro już jesteś to oczekuje że będziesz koło niej latał. Nie polecam baby bez zainteresowań, co chce "razem spędzać czas", co w praktyce znaczy tyle że siedzicie na dupie i patrzycie w tv, a ty się w-------z, bo w tym czasie mógłbyś robić coś pożytecznego.
  • Odpowiedz
@Tja88: miałem tak samo, związek się rozpadł mimo tego że gadaliśmy o tym wielokrotnie. Nic się nie zmieniało na lepsze, ciągle czułem się winny bo ja coś robiłem, a ona siedziała w swoim mieszkaniu i gapiła się w telefon
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: klasyka, "poróbmy coś razem" = obejrzyjmy razem film, czy raczej dokładniej film leci w tle, a każdy na kanapie scrolluje reelsy czy inne tiktoki xD

@quizonmyface myślę, że nawet wspólne granie na komputerze to ciekawsze spędzenie czasu niż siedzenie obok siebie i scrollowanie fejsa
  • Odpowiedz
@mirko_anonim po co w ogóle ze sobą jesteście skoro jej obecność cię irytuje i jest tylko przeszkodą dla ciebie dla robienia "pożytecznych rzeczy"? Spotykanie tylko w sobotę tylko na ruchanie to nie jest związek, bardziej FWB.
  • Odpowiedz
@klebix: Same here. W trakcie związku laska odcięła się od wszystkich znajomych, byłem ja i tylko ja. Każde moje wyjście do kumpli, na trening czy nawet głupie 20 minut na pc było dla niej problemem bo beze mnie siedziała jak ten npc i nie potrafiła znaleźć sobie zajęcia. Jak jej palcem nie pokazałem co ma robić to potrafiła jedynie oddychać xD a po zerwaniu oczywiście moja wina bo to ja
  • Odpowiedz
@mirko_anonim to może spotykacie się i róbcie coś razem xd nie wiem, wspólne wyjście na miasto, spacer, zapytaj znajomych gdzie zabierają swoje łódzki, zależy ile macie lat bo jak 30 to faktycznie już tylko tv i kanapa zostaje
  • Odpowiedz
  • 11
@mirko_anonim to że dziewczyna nie potrafi sobie zorganizować czasu nie jest normalne.

Ale to że widujecie się raz w tygodniu mieszkając obok też nie jest normalne
  • Odpowiedz