Wpis z mikrobloga

@Chuopijak: Zmiany we łbie to długotrwały proces i samo rzucenie picia raczej nie wystarczy. Przede wszystkim to trzeba znaleźć inne źródło dopaminy które cie pochłonie i nie będzie wyniszczać (jakiś sport, hobby). Sam lubie zachlać pałe w samotności ale to do niczego dobrego nie prowadzi :p
  • Odpowiedz
@mirko_anonim jak to nie Bait to masz r-------y układ dopaminowy, widocznie potrzebujesz więcej czasu na reset swojego mózgu. Ogarnij się z chlaniem przez conajmniej 3 miesiące to zaczniesz się tak samo wszystkim wokół jarać jak podczas bycia n-------m
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: mam tak samo jak sie porzadnie n--------e to nagle zaczynam planowac w glowie gdzie to bym nie pojechal i czego bym nie zrobil i wszystko wydaje sie takie proste i na wyciagniecie reki plus muzyka brzmi lepiej i cudownie ps teraz tez jestem pijany i jutro i pojutrze tez pewnie bede pozdro
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
Anonim (nie OP): Ja nie chlam 1,5 roku i nic to nie dało. Nie wiem po co to robię, nie piłem jakoś dużo, raczej weekendy. Teraz po prostu od 1,5 roku patrzę się w ściany.
Wolałbym 5lat żyć jak dawniej niż przeżyć kolejne 50 lat jak jest teraz.

· Akcje:
  • Odpowiedz