Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Dlaczego spadkowicze tak narzekają na ceny mieszkań i wrzucają po 100 postów dziennie? Skoro wartość mieszkań spada w czasie bo demografia itp, to nie kupujcie i sobie dalej wynajmujcie ode mnie i od innych wykopków. Wolny czas przeznaczcie na podróże i życie towarzyskie. Są wakacje. Poważnie mówię. Nie wiem jaki macie cel w zakupie własnego mieszkania? Po co wam coś co tanieje?

#nieruchomosci #kredythipoteczny

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: bo to nasze hobby i widzimy długofalowe skutki r------------a polskiej dzietnosci i gospodarki. Dodatkowo widzimy dalej niż czubek własnego nosa.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @Heezy co ma mieszkanie do dzietności? Przecież problem jest to, że p0lka nie chce p0laka a nie jakieś mieszkania. Już nie wymyślajcie i nie róbcie fikołów. W latach 60 i w latach 80tych wcale nie były potrzebne mieszkania do rozmnażania.

· Akcje: Odpowiedz anonimowo ·
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: dobra, miałem nie odpisywać, ale cóż. Wiesz, Polsce nie powinno zależeć na tych, co się mnożą bez warunków a na tych, co potrafią planować i zapewnić dziecku dostatnie dzieciństwo. Demografii całkowicie to nie wyprostuje, ale przynajmniej poprawi. A w obecnym wariancie właśnie ci młodzi, którzy próbują założyć rodzinę zwyczajnie odpuszczą bądź wyjadą tam, gdzie jest to możliwe. Obecne rządy wbijają jeden z ostatnich gwoździ do trumny tego kraju, co
  • Odpowiedz