Aktywne Wpisy
Gnieciak +138
Mam 27 lat, pod koniec 2024 pochowałem matulę, teraz ojciec toczy ciężką walkę z rakiem, jeszcze grypa go dojeżdża. Dajcie słowa otuchy. #zalesie
GreeenOne +67
Jeśli myślisz, że marnujesz kasę na głupoty to pomyśl o tym gościu który spuścił w kiblu 50 tysięcy
#devops #programista #hosting #chmura #ovh #aws #kasa #pieniadze #programista15k #programowanie #backend #frontend #technologia #serwer #pracait #korposwiat #naukaprogramowania #it
#devops #programista #hosting #chmura #ovh #aws #kasa #pieniadze #programista15k #programowanie #backend #frontend #technologia #serwer #pracait #korposwiat #naukaprogramowania #it
źródło: Screenshot 2026-02-04 at 21.10.58
Pobierz

#zwiazki #anonimowewyznania #logikarozowychpaskow #pytanie
Mirki chciałbym Was zapytać bo nie wiem czy to ja jestem głupi czy sytuacja jest oczywista.
Dziewczyna jedzie ze znajomymi na dłuższy wyjazd, na który ja nie mogę przez pracę pojechać.
Dzisiaj zapytałem jak oni będą spali podczas tego wyjazdu, bo jadą 2 pary, ona sama i jakiś chłopak również sam.
Powiedziała, że w sumie jeszcze tego nie ustalali ale pewnie ona zamieni się z chłopakiem którejś z koleżanek albo będzie spala z jakąś parą w pokoju, żeby nie spać z tym obcym chłopakiem ale jeśli wyjdzie tak, ,że nie będzie takiej możliwości to przecież to będą dwa osobne łóżka...
Ufam swojej dziewczynie, ale czy tak się po prostu nie powinno robić?
Mimo mojej wyrozumiałości, dla mnie to już za dużo.
Proszę dajcie znać co myślicie?
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Ewentualnie porozmawiaj z nią że czułbyś się lepiej gdyby wzięła jedynkę i elo. Natomiast rodzaj pokoju w kontekście zdrady jest milion razy mniej istotny od tego co ona ma w głowie, więc dla mnie szarpiesz się
Mam wrażenie że białek sam dodaje te bajty żeby wywołać jakikolwiek ruch, tylko ostatnio za często się powtarzają.
@mirko_anonim: nie powinno. powiedz jej że ci to kategorycznie nie pasuje i patrz jak zareaguje. cokolwiek innego niż "nie jadę" albo "upewnię się że będę spać w babskim pokoju" oznacza że się zegnacie i będzie mogła spać z innymi chłopakami do woli.
@mirko_anonim: ha, ha, ha
Ona wie w ogóle, że jesteście razem?
─────────────────────
@rowerowa_panienka: spanie w piątkę w namiocie, a we dwójkę w pokoju to dwie różne rzeczy.
─────────────────────