Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#zwiazki #anonimowewyznania #logikarozowychpaskow #pytanie

Mirki chciałbym Was zapytać bo nie wiem czy to ja jestem głupi czy sytuacja jest oczywista.

Dziewczyna jedzie ze znajomymi na dłuższy wyjazd, na który ja nie mogę przez pracę pojechać.

Dzisiaj zapytałem jak oni będą spali podczas tego wyjazdu, bo jadą 2 pary, ona sama i jakiś chłopak również sam.

Powiedziała, że w sumie jeszcze tego nie ustalali ale pewnie ona zamieni się z chłopakiem którejś z koleżanek albo będzie spala z jakąś parą w pokoju, żeby nie spać z tym obcym chłopakiem ale jeśli wyjdzie tak, ,że nie będzie takiej możliwości to przecież to będą dwa osobne łóżka...

Ufam swojej dziewczynie, ale czy tak się po prostu nie powinno robić?

Mimo mojej wyrozumiałości, dla mnie to już za dużo.

Proszę dajcie znać co myślicie?

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: głupią masz dziewczynę, że w ogóle dopuszcza do takiej sytuacji. Że jedzie bez ciebie jak ty nie możesz i jeszcze dopuszcza możliwość, że będzie z jakimś obcym chłopem spać w jednym pokoju. Bo już widzę jak pary na wakacjach będą się rozdzielać albo przygarniać ją do siebie, żeby jej było dobrze. Liczy na to, że może chłopak będzie fajny i tyle. Jak się puści to nie szkoda.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: ale jak się nie powinno robić? Jak będzie Cie chciała zdradzić to i tak Cie zdradzi. Przecież nawet teraz mogła Cie łatwo okłamać a przynajmniej była szczera i powiedziała jak chce to rozegrać.

Ewentualnie porozmawiaj z nią że czułbyś się lepiej gdyby wzięła jedynkę i elo. Natomiast rodzaj pokoju w kontekście zdrady jest milion razy mniej istotny od tego co ona ma w głowie, więc dla mnie szarpiesz się
  • Odpowiedz
Ufam swojej dziewczynie, ale czy tak się po prostu nie powinno robić?

@mirko_anonim: nie powinno. powiedz jej że ci to kategorycznie nie pasuje i patrz jak zareaguje. cokolwiek innego niż "nie jadę" albo "upewnię się że będę spać w babskim pokoju" oznacza że się zegnacie i będzie mogła spać z innymi chłopakami do woli.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim głupia dziewczyna że myśli że para ją przygarnie. Powinna wziąć po prostu pokój jedynkę bo są takie wszędzie. Sama kiedyś byłam na wyjeździe z kolegą to mieliśmy na osobnych piętrach pojedyncze pokoje dzięki czemu było spoko.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: bawi mnie taki totalny brak zaufania, mam wrażenie że z takimi sytuacjami mają problem osoby które nie mają zbyt wielu znajomych. Mam paczkę z którą jeździmy pod namioty dużą grupą, zdarza się, że pod jednym namiotem śpi 4 chłopa i dwie dziewczyny, albo jedna, często są to osoby które są w parze, ale przyjechały same, często single i nikt nikogo nie rucha, ani nie zdradza. Litości.
  • Odpowiedz