Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim w wieku 38 lat z paczką rozwiedzionych kumpli i gejem w barach dla staruszków. Prawdziwe spełnienie marzeń!
A co do tych "degeneratów", pewnie masz niezły talent do przyciągania perełek. Zacznij jeszcze kolekcjonować znaczki, to doda pikanterii twojej ekscytującej egzystencji.
  • Odpowiedz
ale potem coś z automatu kilknęło w umyśle i teraz jest to dla mnie widok tak obojetny jak dla 10 letniego chłopca, który jeszcze nie wszedł w okres dojrzewania

@mirko_anonim: codziennie wieczorem kładąc się spać błagam by to się w końcu stało, nie widzę już dla siebie innej drogi
  • Odpowiedz
To minie jak osiągnie zenit, wtedy powietrze z balona zacznie schodzić.

@mirko_anonim: jakby tak było faktycznie to nie mięlibyśmy tylu starych zboczonych spermiarzy co nawet do fotek z ai piszą "hej piękna". Jednemu minie pogoń za tzipą, a innemu jeszcze wzrośnie z wiekiem. Nie ma reguły.
  • Odpowiedz
@kabotyno: No właśnie, to niezbyt udany przepis na spędzanie wolnego czasu i w ogóle życia. Jestem 3 lata starszy i mam podobną sytuację. Jednak w życiu bym się nie zadawał z takim towarzystwem. Wystarczy że sam jestem degeneratem. Wolę żyć jak odludek bez znajomych, czy takich koleżków którzy ciagną huopa na dno. Już lepiej byłoby mi zamieszkać w lesie i zostać kumplem dzikiej zwierzyny. Zresztą w moim wypadku jest to
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
✨️ Autor wpisu (OP): @kabotyno W tym wieku na lepsze rzeczy nie ma co liczyć. A może jesteś wróżką, która z powrotem mnie uczyni 18latkiem? Ale dam ci pole do popisu, proszę, wskaż mi lepszą opcję. Tylko proszę nie wyjeżdżać z zakładaniem rodziny. Bo jednak chlanie po barach z paczką pewnych kolegów jest milion razy lepsze niż słuchanie marudzenie żony, że np śmieci nie wyniesione. Zapomnę wynieść, wyniosę następnego dnia.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 3
✨️ Autor wpisu (OP): @Maximus_Wykopus_Dickus Raz na tydzień. Może lepiej, nie chciałbym wydawać kasy na prostytutki. Przeliczam to, że mogę np kupić sobie nowy smartfon zamiast dwóch wizyt. Wozprawiczyłem się w wieku 30 lat. Trochę chodziłem. Teraz już mi się nie chce.

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): A ja 33 lata i libido silne jak nigdy. Mam wrażenie, że z wiekiem się rozkręca, ale masz też lepszą pewność siebie, kontrolę nad tym żeby w sypialni robić długo, a nie skończysz szybko jak za młodu ;-)

Pewnie teraz jako mąż, może ojciec nie miałbym czasu po pracy się pod dupie podrapać.

Ojciec to może tak, bo dziecko, ale mąż? Czy tam partner, bo ślub już nie jest
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Przez Twój przypadek zwątpiłem w polecanie div starym prawiczkom.
A ci do planu na resztkę tego marnego żywota to wkleję Ci taki śmieszny post typa z reddita.

https://www.reddit.com/i9ork4i?utm_source=share&utm_medium=android_app&utm_name=androidcss&utm_term=1&utm_content=2

Może i nie ma to sensu, ale co go ma. Jak chcesz przekazać geny to zrób niespodziewany creampie jakiejś pokrace z 3go świata i nie płać na bękarta.
  • Odpowiedz
Bo jednak chlanie po barach z paczką pewnych kolegów jest milion razy lepsze niż słuchanie marudzenie żony,

@mirko_anonim: a byłeś kiedyś w związku? Pewnie chodzi o filozofię, że to się lubi, co się ma. Ty masz tylko paczke niedorobionych przegrywów. Czym się tu chwaluć?
  • Odpowiedz