Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Chciałbym mieć dla kogo się starać... Dla samego siebie? Szczerze, ileż można robić w kółko wszystko dla samego siebie, nie o to w życiu chodzi, a przynajmniej nie chcę żeby w moim tak było... ale poznanie dzisiaj potencjalnej żony jest niemożliwe

#zwiazki #samotnosc #rozowepaski #tinder

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@oonn32: To nie są brednie, mialem w zyciu okres samotnosci, bylem rowniez w wielu zwiazkach, obecnie jestem w dlugiej relacji.
Jesli nie potrafisz byc sam ze sobą szczesliwy, w zwiazku bedzie jeszcze gorzej. Jesli tego nie rozumiesz to masz za malo doswiadczenia w zyciu.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: zasmucę cię ale baby są tak zmienne że jeśli chcesz opierać swoje życie na kobiecie i układać je pod kobietę to się rozczarujesz a ona może to wykorzystać bez skrupułów. Najpierw naucz się być szczęśliwy ze sobą i stawiaj swoje szczęście na 1 miejscu
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP):
Gadanie redpillaków i puasów żeby robić wszystko dla siebie to cope, bo zawsze cokolwiek robisz to robisz tylko to, żeby przyciągnąć laskę. A po co przyciągać używane laski, które palą, piją, ćpają i zdradzają? Bez sensu. Ehhh… żeby była możliwość tylko nie płacenia podatków na samotne matki żeby nie utrzymywać cudzych dzieci.

• Odpowiedz
@mirko_anonim: to nie zamykaj się w schematycznych myśleniach i rób tak żebyś przede wszystkim był zadowolony ze swojego życia i ciała... jeśli uzależniasz swoje szczęście od zewnętrznych czynników, na które nie masz wpływu to zakuwasz się w kajdany i jesteś od tego uzależniony.
Robiąć coś dla kogoś nigdy nie będziesz czerpał z tego satysfkacji i w końcu porzucisz swoje dążenia. Przykładowo: możesz robić sylwetkę żeby podobać się kobietom lub możesz
  • Odpowiedz
@mirko_anonim no niestety, musisz się nauczyć żyć dla siebie, ja żyłem kupę czasu dla siebie, teraz żyje dla kobiety która kocham i daje jej naprawdę wiele ale widzę że ona mnie nie traktuje tak samo się szczerze, nie warto dla kogoś więc jedyna opcja to nauczyć się żyć dla siebie i być szczęśliwym sam ze sobą
  • Odpowiedz
"Każdy chce kochać, i być kochanym, bez miłości serce krwawi"

Anonimie, jesli nie potrafisz być szczęsliwy sam, w związku też nie będziesz.

Człowiek w samotności nigdy nie będzie szczęśliwy.
Święta trójca to ojciec-matka-dziecko, i żadne próby niszczenia, tego nie zmienią.
  • Odpowiedz