Aktywne Wpisy

peanut_whu +270
#rozdajo
Ostatnie #rozdajo skórzanego paska tak miło się przyjęło, że powtórzymy tę zabawę, ale z inną nagrodą. Na paski nie mam już ani skóry, ani sprzączek, a ostatni mircy, którzy postanowili mi zaufać, niedługo otrzymają swoje zamówienia (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Tym razem do wygrania będzie dowolny wybrany produkt z tych, które zostały mi po grudniowych targach rzemiosła. Wybiorę jedną osobę z grona plusujących
Ostatnie #rozdajo skórzanego paska tak miło się przyjęło, że powtórzymy tę zabawę, ale z inną nagrodą. Na paski nie mam już ani skóry, ani sprzączek, a ostatni mircy, którzy postanowili mi zaufać, niedługo otrzymają swoje zamówienia (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Tym razem do wygrania będzie dowolny wybrany produkt z tych, które zostały mi po grudniowych targach rzemiosła. Wybiorę jedną osobę z grona plusujących
źródło: 1000062056
Pobierz
yourgrandma +25
źródło: 982aad1c3cd7167ee92a293b01facc0bb8018855e0fd381d7ae30dafb5b524e2
PobierzZagłosuj na lepszy utwór:
- Dan Dan Kokoro Hikareteku (Dragon Ball GT) 40.1% (118)
- Zankoku na tenshi no tēze (Neon Genesis Evangelion 59.9% (176)

Chciałbym mieć dla kogo się starać... Dla samego siebie? Szczerze, ileż można robić w kółko wszystko dla samego siebie, nie o to w życiu chodzi, a przynajmniej nie chcę żeby w moim tak było... ale poznanie dzisiaj potencjalnej żony jest niemożliwe
#zwiazki #samotnosc #rozowepaski #tinder
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Jesli nie potrafisz byc sam ze sobą szczesliwy, w zwiazku bedzie jeszcze gorzej. Jesli tego nie rozumiesz to masz za malo doswiadczenia w zyciu.
Gadanie redpillaków i puasów żeby robić wszystko dla siebie to cope, bo zawsze cokolwiek robisz to robisz tylko to, żeby przyciągnąć laskę. A po co przyciągać używane laski, które palą, piją, ćpają i zdradzają? Bez sensu. Ehhh… żeby była możliwość tylko nie płacenia podatków na samotne matki żeby nie utrzymywać cudzych dzieci.
────────────────
Robiąć coś dla kogoś nigdy nie będziesz czerpał z tego satysfkacji i w końcu porzucisz swoje dążenia. Przykładowo: możesz robić sylwetkę żeby podobać się kobietom lub możesz
Człowiek w samotności nigdy nie będzie szczęśliwy.
Święta trójca to ojciec-matka-dziecko, i żadne próby niszczenia, tego nie zmienią.