Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Ja tylko przypomnę, że Polacy zadłużają się pod korek żeby mieszkać W CENTRUM, które najczęściej składa się z placu wyłożonego kostką brukową, zabytkowego kościoła, fontanny i jakiegoś pomnika. Oczywiścię są tam produkty i usług których nie znajdziemy nigdzie indziej. Wyobrażacie sobie, że ktoś ma codziennie dojeżdżać spoza miasta do swojej ulubionej burgerowni? Mieszkając w centrum ma wszędzie blisko bo oczwiście nie ma korków a komunikacja działa znakomicie. Jak wiadomo średnia wieku kredytobiorcy to 18 lat, więc młodzi muszą mieć dostęp do wszystkich imprezowni, a co jak będzie chciał zabrać laskę z klubu na chatę? Wszystko to przemawia za mieszkaniu w centrum, gdzie jest wszystko co niezbędne do życia.

#nieruchomosci #mieszkanie #dom #miasto #kredyt #kredythipoteczny

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

mirko_anonim - ✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Ja tylko przypomnę, że Polacy zadłużają się p...

źródło: 800px-Sukiennice_and_Main_Market_Square_Krakow_Poland

Pobierz
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: nie chcę wchodzić w dysksuję jest drogo czy nie, ale to logiczne że ceny w centrum Krakowa są wyższe niż na przedmieściach, bo popyt na te w centrum jest większy. Więc masz rację, więcej ludzi chce mieszkać W CENTRUM.
  • Odpowiedz
  • 0
@mirko_anonim Niezła odklejka. Mieszkanie na starym mieście jest dobre, jak je chcesz wynajmować na airbnb, ewentualnie jak jesteś studentem, który lubi pobalować. W innym wypadku, turyści i hałas są po prostu uciążliwe zwłaszcza, gdy obok masz jakiś hostel dla pijanych Brytoli.

Dziani mieszkańcy wybierają te ładne i dobrze skomunikowane dzielnice poza ścisłym centrum. Jak im się zachce imprezować to biorą Ubera po prostu xD
  • Odpowiedz