@Nighthuntero: Poznań to obecnie niestety miasto ze zdecydowanie największym stężeniem lewackiego totalnego wykolejenia w całym kraju, bije na głowę nawet o dziwo Warszawę. Ciekawe z czego to wynika
@Lolenson1888: Pierwszy zryw przeciwko władzy komunistycznej to 28 czerwca 1956r., te całe tałatajstwo agenturalne co później tu napchano ma spore wpływy w Poznaniu i nadal poprzez promowanie odklejonych ideologii, chce okradać dalej Polaków.
@Nighthuntero: Jak ja się cieszę że zwiałem z tego miasta, no ale plusem jest, że Poznań, w pojedynkę wysysa 90% takich odklejeńców z Wielkopolski, połowy Lubuskiego i Kujawsko-Pomorskiego. Jak Warszawkę, otoczyć wysokim murem i wszyscy odetchną, zarówno na zewnątrz, jak i wewnątrz. I niech sobie głosują na Jacusia.
@Nighthuntero: Partia Razem- chcąca zmienić oblicze polskiej lewicy, ambitne projekty ustaw, zajmowanie się infrastrukturą. Tymczasem kadry Partii Razem:
@Lolenson1888 Prawdziwi Poznaniacy tego nie popierają i nigdy nie będą. Niestety, miasto przeżyło gigantyczny napływ ludzi z innych regionów a dzięki polityce Jaśkowiaka ludzie tu urodzeni wynoszą się poza metropolię. Studenci szturmujacy poznańskie uczelnie zostają i zmieniają to miasto w coraz większy lewacki chlew. Im jest ich więcej, tym więcej przybywa dzięki promocji miasta jako "przyjaznego". Sam byłem zaskoczony tuż przed moją wyprowadzką ilu nowo poznanych znajomych np. w pracy pochodzi
Mój kumpel Wacuś, lat około 14. Dzisiaj dowiedzieliśmy się, że Wacuś ma raka, jesteśmy umówieni za 8 dni na uśpienie go... Przykro mi go i będę za nim tęsknił. Aż mi ciśnienie poszło... #koty #pokazkota #kumpel
Powiem tak, że naród wspaniały, lecz władza to k...
Cool story: 1. Babka wjechała w rów. 2. Od razu samochody się zatrzymały, by jej pomóc. 3. Wszyscy żyją, więc od razu faceci zaczęli myśleć, jak wydostać samochód z rowu.
źródło: giphy
Pobierzźródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz@balticporter: Swoją drogą to niezła hipokryzja- pokazać się jako normalna osoba w kampanii wyborczej i pokazać swoje s----------e zaraz po wyborach.
źródło: d27f6901c49f0a876a65effa470fe5c8abe1a469198f17d74d598912ab33dc72
Pobierzźródło: images
Pobierz