Aktywne Wpisy

faen0 +31
Cześć Mirki i Mirabelki,
Krótka piłka. Miałem z moją dziewczyną ciągłe zgrzyty o to, kto płaci za zakupy i rachunki. Oboje pracujemy, ale zarabiam trochę więcej, więc zwykły podział 50/50 był po prostu niesprawiedliwy. Próbowaliśmy to liczyć w Excelu, ale wklepywanie tego co miesiąc zaczynało mnie wkurzać.
Więc po godzinach, zamiast grać w gierki, wystrugałem dla nas prostą apkę.
Działa
Krótka piłka. Miałem z moją dziewczyną ciągłe zgrzyty o to, kto płaci za zakupy i rachunki. Oboje pracujemy, ale zarabiam trochę więcej, więc zwykły podział 50/50 był po prostu niesprawiedliwy. Próbowaliśmy to liczyć w Excelu, ale wklepywanie tego co miesiąc zaczynało mnie wkurzać.
Więc po godzinach, zamiast grać w gierki, wystrugałem dla nas prostą apkę.
Działa
źródło: dashboard
PobierzPodesłać komuś ostatnią stronę? Uważam że w tym roku dosyć trudne dali tematy na rozprawkę, ale jakbym miał pisać to bym wybrał drugi temat.
#matura #matura2026
#matura #matura2026
źródło: 1000008522
Pobierz

Mireczki, chyba chcą mnie wrobić w kołchozie. Sprawa jest małej wagi, ale przecież od takich małych rzeczy się zaczyna jeśli chodzi o mobbing. Ktoś uebał podłogę w chłodni sosem pomidorowym i nikt nie chce się przyznać. Rano szef wysłał wiadomość na whatsappowa grupkę, że osoba odpowiedzialna ma to posprzątać. Ja oczywiście niewinny, ale poszedłem sprawdzić i przy okazji wziąć sobie coś do jedzenia. Pracuje w ośrodku wypoczynkowym i dziś osoby pracujące na kuchni mają wolne. Ogolnie rzecz biorąc, do chłodni może zachodzić każdy. Wszystko to sprawia, że ciężko wytypować sprawcę. Zaszedłem przed chwilą w nocy sprawdzić plama zniknęła. Nie, ona cały czas tam jest. Nikt nie chce tego sprzątnąć i podejrzewam, że jest to zrobione z myślā, aby to mi zaszkodzić. Jestem introwertykiem, który mimo że już kilka miesięcy pracuje a tej kuchni nie zbudował żadnych sensownych więzi z reszta ekipy. Mnie to nie przeszkadza, ale ludzie mnie nie lubią i wydaje mi sie ze maja juz mnie dosyć. Dosyć tego jaki jestem osobowościowe, bo praca moja jest niskazitelnie dobra. Wiem, bo juz słyszałem taką opinię. No ale, najwyraźniej ludzie maja mnie już dosyć i się chyba jakiś mobbing zaczyna... Nie widzę innego powodu, dlaczego ktoś miałby natrudzić i tak to zostawić. Ale ja tego nie sprzatne, bo jestem niewinny. Ta cała sytuacja sprawia mi mega dyskomfort... Chyba nie zasnę. Może jednak pojść to posprzątać? #praca #pracbaza
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Standardowa interpretacji takiej sytuacji to: ktoś przypadkiem rozwalił sos i nie chciało mu się posprzątać, a teraz tym bardziej mu się nie chce bo byłoby to przyznanie się do winy.