Wpis z mikrobloga

divy w 90% bardzo fajnie i widać że mnie lubią (nawet te co miały na garso negatywy że słaby serwis, skwaszona mina, na o-------l, wygania przed czasem itd

@De_Fault: wybacz, że Cię brutalnie sprowadzę na Ziemię - to jest marketing, chce Cie urobic po prostu na jej stalego klienta
  • Odpowiedz
No tak tylko ze divy tez są kobietami i nie każdego traktują równo. Wiadomo ze ten próg akceptacji jest przesuniety nisko ale jednak jest. Jednego obsluża na odpoerdol byle szybciej bo sie im nie spodoba a innego potraktuja tak zeby chciał wracac. No i nie przesadzajmy z tym marketingiem..rynek div jest tak s---------y (popyt przewyzsza podaz ogromnie) ze divy nie musza bawic sie w żadne sztuczki przyciagajace klientow bo ich nie zabraknie
  • Odpowiedz
@git_commit: no nie zrozumiałeś, nigdzie nie napisałem że jestem lub uważam się za przystojnego.

gdybys jej NIE zapłacił to mialbys szansę na spotkanie z nią?

@git_commit: tego nie wiem bo nie proponowałem nigdy. Jedna raz powiedziała że mogę z nią iść do galerii to mi pomoże jakieś ciuchy wybrać ale odmówiłem. Tego czy by coś chciała koniec końców w zamian to nie wiem i się nie dowiem. Zdarzało
  • Odpowiedz
@git_commit : nie zrozumiałes. Jemu chodzi o to, że niektórzy są tak obleśni, że nawet divy się z nimi męczą, są niemiłe i ruchają się jak za karę. On natomiast taki nie jest, więc divom pasuje taki klient.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): @De_Fault @git_commit

Jak zwykle wykop dostrzegł jedynie aspekty damsko męskie. Czemu nikt nie rozwzinął rozmowy? Przecież we wpisie widać, że facet jest zadowolony, bo sobie żyje spokojnie, nie goni za nie wiadomo czym, nie chce mu się imponować, męczyć, zdobywać, bo wiele rzeczy z racji po prostu lepszych czasów mamy w starter packu jak np gry, dobre jedzenie czy kolega ect.
Facet po prostu nie choruje na
  • Odpowiedz
@De_Fault: @git_commit Zgodzę się z @De_Fault, ja byłem u dwóch div i żadna nie powiedziała mi nic miłego, mimo, że ja komplementy powiedziałem. Pierwsza w dodatku była uszczypliwa, ale wykonywała obowiązki poprawnie, druga była grzeczna tyle mogę powiedzieć.
  • Odpowiedz