✨️ Autor wpisu (OP): @G06DbT nie bajt. Po prostu staram sie dopasować do klimatu jaki tu panuje a mnie nie obraza slowo "gej". No normalnie za ręce czasami się trzymamy, czasami sie przytulimy itd. Normalne czynności w związku.
@mirko_anonim Normalnie jest w Wiedniu. Może też w Kopenhadze? W Madrycie jest normalnie też, widziałem pary jednopłciowe chodzące za rękę, tylko że tam jest bezrobocie.
@mirko_anonim Poleciłbym też przykoksować, żeby nikomu nie przyszło do głowy Was zaczepiać. Ja ogólnie nie kryję się orientacją. Jak komuś się nie coś nie podoba, to znak, że trzeba obnosić się jeszcze częściej, aż się przyzwyczają.
Anonim (nie OP): A jam ma takie pytanie przy okazji, czy czujecie się wykorzystywani przez polityków? Przecież klepnięcie związków partnerskich to była by formalność w obecnych okolicznościach po wyborach, jakie masz zdanie na ten temat?
@PanMuchomorekk: Coz, uzylbym argumentow jak "normy kulutolowe itd", ale jak zaczales tekstem "co komu do tego", to juz wiem ze nie ma sensu podejmowania dyskusji, bo masz swoje wyrobione zdanie.
@PanMuchomorekk: Coz, uzylbym argumentow jak "normy kulutolowe itd", ale jak zaczales tekstem "co komu do tego", to juz wiem ze nie ma sensu podejmowania dyskusji, bo masz swoje wyrobione zdanie.
Normą kulturową w Polsce jest wolność. Twoja norma kulturowa to zamordyzm rodem ze Związku Sowieckiego.
@mirko_anonim: słaby bait.
A masz willę z basenem, 100000 na koncie i Porsche z salonu?
No normalnie za ręce czasami się trzymamy, czasami sie przytulimy itd. Normalne czynności w związku.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
- pewnie wydaje ci się że ludzie zwracaja na ciebie uwagę (typowe)
─────────────────────
· Zaakceptował: razzor91
Komentarz usunięty przez autora
Pary hetero nie zachowują się ostentacyjnie?
Bo na czole "lubiue fiuty" raczej nie masz wytatuowane.
─────────────────────
· Zaakceptował: mkarweta
Normą kulturową w Polsce jest wolność. Twoja norma kulturowa to zamordyzm rodem ze Związku Sowieckiego.