Aktywne Wpisy

yaszczur +20
Chciałem tylko oznajmić, że niejaka @annlupin to konfident wcinający rogale z moderacją.
"Str@jk" polegał na niepodejmowaniu aktywności w postaci wrzucania znalezisk, wpisów na mirko, komentowania i oceniania co też uczyniłem. Zaglądanie, było nawet wskazane, żeby uzupełnić sobie czarnolisto o takie jednostki (stąd pomyłka z dodaniem do obserwowanych).
Mało, że nie potrafisz powstrzymać się przed tworzeniem tych swoich gunwowpisów (nom) okazując chęć solidarności z tymi, którzy robili coś również w Twoim interesie,
"Str@jk" polegał na niepodejmowaniu aktywności w postaci wrzucania znalezisk, wpisów na mirko, komentowania i oceniania co też uczyniłem. Zaglądanie, było nawet wskazane, żeby uzupełnić sobie czarnolisto o takie jednostki (stąd pomyłka z dodaniem do obserwowanych).
Mało, że nie potrafisz powstrzymać się przed tworzeniem tych swoich gunwowpisów (nom) okazując chęć solidarności z tymi, którzy robili coś również w Twoim interesie,
źródło: 1000001330
Pobierz
annlupin +37
ciekawe cotam na mirko
źródło: annlupin778983
Pobierz

@mirko_anonim: to się nazywa współlokator. Wynajmij mieszkanie z kimś i tyle.
@mirko_anonim: tylko żeby ta osoba była nie gruba, raczej atrakcyjna. I jeszcze młodsza ode mnie,
Urzędnik tutaj do niczego nie jest potrzebny, niby czemu miałby służyć taki papierek z pieczątką? Żadnych zapomóg od państwa nie dostaniesz za taki "związek", egzekwować płatności też nie pomogą, bo są prawa lokatora, nie zapłaci swojej części to masz pecha, więc byłby to papierek dla samego papierka, no czysty bezsens.
──────
Z kolegą to nawet chyba w takim układzie lepiej bo możecie sobie chodzić razem na panienki xD
W ogóle jak nisko trzeba upaść żeby aż tak obniżyć wymagania? To ja już wolę być gniazdownikiem i mieszkać sobie z starymi
@zulugulubenc2: no to faktycznie kozak jesteś jak ze starymi do 30 mieszkasz i BEZ BABY to nawet nie będziesz myślał o wyprowadzce
a potem zamieszkasz z tą babą i nawet wyprać nie będziesz umiał, ani nie będziesz wiedział gdzie się czynsz płaci ^^
Nie wszyscy są spieroxami takimi że zamienić by chcieli matkę na