Aktywne Wpisy

prostymirek +438
Pamiętacie jeszcze o wałkach podczas covidu? O tych wszystkich ludziach którzy uwłaszczyli się na pandemii, a dziś nikt nawet nie pamięta ich nazwiska?
#praca #covid #przemyslenia
#praca #covid #przemyslenia
źródło: 0ce4021b393a67939d2ebe66a88feba1
Pobierz
ukojenie +130

potem sprowadzaj sobie panienki do wspolnego mieszkania
a - i niczym się nie przejmuj
Przecież napisałem, że były próby ratowania związku. Nie wiem czego tutaj nie rozumiesz, że bywało średnio = czuje się, że to może jednak nie to i czy byłoby lepiej zakończyć związek czy nie, ale jednak decydujecie się naprawić rzeczy zamiast rozstawać się przy pierwszej lepszej okazji.
───────────────────
Współczuję lasce. Marnujesz jej czas bo Tobie cos nie pasuje, ale nie umiesz zerwać bo nie bedziesz mógł się utrzymać. Piszesz, że kilka lat sie miotasz, a Ona kilka lat jakos daje radę w tym beznadziejnym związku...
Jak dla mnie Ty przesadzasz i okradasz ją z najlepszych lat życia, bo w przeciwieństwie do was facetów nam zegar biologiczny tyka, a tym juz się zaden nie przejmuje, bo gałąź puści dopiero
Weź przeczytaj jeszcze raz mojego posta, ale tym razem nie wybieraj fragmentów zdań, które będą pasować do twojej narracji bo to co napisałaś to kompletnie się nie zgadza z tym co ja napisałem w poście lol
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
·
1. Znajdź sobie tam wsparcie w postaci znajomych aka drugiej rodziny. Po rozstaniu nie będziesz się czuł samotny.
2. Jeśli chcesz być fair wobec niej to zerwij niedługo ale ugadajcie się do mieszkania razem te pół roku
3. Stwórz poduszkę finansową, szukaj dodatkowej pracy itp.
4. Dbaj o swoje zdrowie psychiczne: medytacja, pisanie dziennika, spotkania ze znajomymi
Mam nadzieję że pomogłam :)
coś kręcisz, problem z twoim wydawaniem pieniędzy jest w tobie a nie w niej
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord