Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mirki w skrócie to dostałam kosza od kumpla. Dokładniej to zaproponował mi FWB co dla mnie jest nie do zaakceptowania. No i luz, nic się nie stało, bywa. Nawet mi trochę ulżyło bo wiem już na czym stoję i mogę śmiało szukać związku gdzie indziej. Zastanawiam się tylko co z tym zrobić? Mamy jedną grupę znajomych z którymi kontakt jest praktycznie od rana do wieczora na grupce telegramowej + spotkania srednio raz na dwa tygodnie. Z jednej strony chętnie bym się lekko zdystansowała, żeby się z tym pogodzić i ułożyć sobie to w głowie, a z drugiej nie chce wyjść na taką co wali fochy bo mnie nie zechciał i spławił. Nie chce też żeby znajomi zaczęli mnie męczyć co się ze mną dzieje i czemu mnie nie ma. Nikt raczej się nawet nie domyśla że taka sytuacja miała miejsce. Jak sobie z tym poradzić? Macie jakieś rady? Udawać że nic się nie stalo, dalej utrzymywac kontakt, czy dac sobie spokoj na chwile i wymyslec cos na poczekanie typu praca?
#zwiazki #fwb #logikaniebieskichpaskow #relacje #milosc #logikarozowychpaskow

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via mirko.proBOT
  • 8
Anonim (nie OP): Uważam, że nie zrobiłaś nic czego miałabyś się wstydzić, ani nie masz żadnych powodów żeby unikać kontaktu z tą grupą, nawet jeśli ten facet tam jest. To on powinien się wstydzić bo żaden dojrzały normalny człowiek w takie głupoty jak fwb nie pójdzie. Nie potrafił Ci nawet dać kosza z klasą i kulturą, to ten typ się powinien wstydzić. FWB czyli innymi słowy "nie kocham cię, nie chce
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: jako facet byś zaliczała codziennie takie rzeczy, coś zaproponowałaś, o coś poprosiłaś - odpowiedź NIE
jako kobieta przeżywasz że jak to w ogóle mój plan i propozycja nie weszły w życie?

move on, jak gdyby nigdy nic - chyba że on będzie z tego robił jakąś dramę i rozliczenia
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 2
Anonim (nie OP): Nie słuchaj przygłupów, co kobietę tylko w .jpg widzieli. Dobrze zrobiłaś, szanujesz się i to się ceni. Nie ten, to inny. Znajdziesz kogoś wartościowego, któremu nie zależy tylko na Twojej dupie. Z ekipą kontakt utrzymuj normalnie - nic się nie stało, bywa.

· Akcje: Odpowiedz anonimowo ·
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: było minęło, miej wyrąbane. Jak ktoś się zapyta o co chodzi to mówisz, że zaproponował ci to i to, a ty masz takie coś w dupie. I tyle, bez pierdzielenia, bez kombinowania.
  • Odpowiedz