@mirko_anonim: a dlaczego nie zaocznie na AiR? Nie ma akurat w tym mieście co masz blisko? Jeżeli udało Ci się po kilku latach pracy odłożyć trochę pieniędzy to nie ograniczałbym się co do wyboru miasta. BA! Jeżeli dostałeś się na AiR ale gdzieś dalej to zaryzykowałbym nawet pójście na dzienne. Tylko wtedy oczywiście koniecznie jakaś praca w weekend. Czy to Uber czy Glovo czy jakieś gastro.
@mirko_anonim: ma sens, im szybciej uciekniesz z obsranej fabryki i powiatowego tym lepiej. Straciłeś trochę czasu, nie pozwól sobie na zmarnowanie całego życia.
@mirko_anonim: Sam ogarnales, ze nie jestes w stanie sie uczyc do matury (ktora jest duzo latwiejsza niz polibuda) i pracowac jednoczesnie i teraz chcesz isc dokladnie w ten sam tok? Bym wybral cos latwiejszego na twoim miejscu (budownictwo ma kilka naprawde hardcore-owych przedmiotow).
To jest nie do nadrobienia, normalni ludzie mają już 5 lat doświadczenia życia studenckiego, a ja 0, bo cały czas w powiatowym jestem.
Teraz kończą studia i zaczynają życie z dziewczynami a ja sam siedzę od zawsze. Taki mój los.
@mirko_anonim: wkręcasz sobie jak to nie jesteś w tyle i czego to rówieśnicy nie osiągnęli. Jak chcesz iść na studia to idź ale się nie dołuj że coś cię ominęło
@mirko_anonim: Idz na studia bo bedziesz zalowac cale zycie zrob se inz dziennie, na drugim roku znajdziesz prace w zawodzie na pol etatu. Potem juz z górki. Wszyscy moi znajomi w tym ja tak zaczynalismy kariery na polibudzie
Strona główna Allegro na święta 2006, czyli 19 lat temu. Tak, to jest cała strona główna portalu bez żadnych zablokowanych reklam. No i komu kuźwa przeszkadzał taki internet? xD #allegro #internet #webdev #nostalgia #kiedystobylo
Jeżeli udało Ci się po kilku latach pracy odłożyć trochę pieniędzy to nie ograniczałbym się co do wyboru miasta. BA! Jeżeli dostałeś się na AiR ale gdzieś dalej to zaryzykowałbym nawet pójście na dzienne. Tylko wtedy oczywiście koniecznie jakaś praca w weekend. Czy to Uber czy Glovo czy jakieś gastro.
Nie p-----l tylko idz na studia.
Jak masz intelektualne skille, możliwości - to idź próbuj. Najwyżej po roku zrezygnujesz. I przy okazji poznasz sobie jakichś kolegów tam
@mirko_anonim: wkręcasz sobie jak to nie jesteś w tyle i czego to rówieśnicy nie osiągnęli. Jak chcesz iść na studia to idź ale się nie dołuj że coś cię ominęło