✨️ Obserwuj #mirkoanonim Ej, ja serio nie kumam tego oburzenia o to że dziewczyny lecą na chłopaków z zagranicy, o innym kolorze skóry itp. Przecież jakby mi ktoś dał do wyboru luźny związek z ładną Polką lub luźny związek z ładną Japonką, Hawajką, Latynoską czy Francuzką to wybór jest prosty. I mówię tu o luźnym związku, a nie hajtaniu się i zobowiązaniach. Ba! Jako biseksualista mogę powiedzieć, że np. na siłce oczywiście ładny i dobrze zbudowany koleś przyciaga uwagę, ale jak widzę czarnego bez koszulki to no nie da się nie rzucić okiem, ogólnie jak dotad nie spotkałem czarnoskórego gościa który byłby brzydki. Tak samo jak średniej urody Koreańczyk zawsze będzie dla mnie bardziej atrakcyjny niż Polak 9/10. I wcale to nie znaczy że Polacy czy Polki są brzydcy!
Przecież to jest normalne że podoba nam się nieznane, ekscytuje nas inne, pociąga niespróbowane. Jak jedziecie na wakacje to też chętniej wybierzecie trzygwiazdkowy hotel na Majorce, niż wasze zakurzone łóżko w domu starych.
Także wyłączcie redpillerskie p---------e, wyłączcie wykopy, 4chany, reddity, najlepiej w ogóle wyłączcie kompa na jakiś czas i ogarnijcie życie.
Anonim (nie OP): tylko problem, że poza polskimi kobietami nikt aż tak nie leci na obcokrajowców. Jest to wręcz skrajne w tym przypadku. Poza tym prowadzi to do dyskryminacji na rynku matrymonialnym bo polscy mężczyźni są z góry odrzucani.
Anonim (nie OP): czemu wy wszystko sprowadzacie do redpilla? przecież przekaz o którym mówisz to czysty blackpill. Teraz wszystko co mainstreamowe i kwestionujące relacje to redpill czy co xd?
Anonim (nie OP): poza tym że wpis to bait to brzmi jak boomer. Czarny, Azjata to nieznane, egzotyczne? ty na pewno żyjesz w 2024 roku czy 1989?
plus wątek że czarni są przystojni xDDD chłopie pomieszkaj sobie w Europie i jak znajdziesz przystojnego czarnego i kupie ci mieszkanie w wybranej stolicy
Ej, ja serio nie kumam tego oburzenia o to że dziewczyny lecą na chłopaków z zagranicy, o innym kolorze skóry itp.
Przecież jakby mi ktoś dał do wyboru luźny związek z ładną Polką lub luźny związek z ładną Japonką, Hawajką, Latynoską czy Francuzką to wybór jest prosty. I mówię tu o luźnym związku, a nie hajtaniu się i zobowiązaniach.
Ba! Jako biseksualista mogę powiedzieć, że np. na siłce oczywiście ładny i dobrze zbudowany koleś przyciaga uwagę, ale jak widzę czarnego bez koszulki to no nie da się nie rzucić okiem, ogólnie jak dotad nie spotkałem czarnoskórego gościa który byłby brzydki. Tak samo jak średniej urody Koreańczyk zawsze będzie dla mnie bardziej atrakcyjny niż Polak 9/10. I wcale to nie znaczy że Polacy czy Polki są brzydcy!
Przecież to jest normalne że podoba nam się nieznane, ekscytuje nas inne, pociąga niespróbowane. Jak jedziecie na wakacje to też chętniej wybierzecie trzygwiazdkowy hotel na Majorce, niż wasze zakurzone łóżko w domu starych.
Także wyłączcie redpillerskie p---------e, wyłączcie wykopy, 4chany, reddity, najlepiej w ogóle wyłączcie kompa na jakiś czas i ogarnijcie życie.
Miłego dnia!
#s--s #zwiazki
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: xd bait
źródło: temp_file4330162640106833624
Pobierzluźny to ty masz odbyt a nie związek
─────────────────────
─────────────────────
@mirko_anonim: tyle w temacie
plus wątek że czarni są przystojni xDDD chłopie pomieszkaj sobie w Europie i jak znajdziesz przystojnego czarnego i kupie ci mieszkanie w wybranej stolicy
────────────────────