Aktywne Wpisy

aa-aa +17
Cholerne globalne ocieplenie jakbyś wyrzucał nakrętki od butelek do śmietnika albo nie mieszał odpadów tylko miał te 7 worków na śmieci do segregowania jak prawdziwy europejczyk to by tego upału teraz nie było
źródło: 1000002489
Pobierz
Dentoray +88
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Czy jest jeszcze możliwe odzyskać radość z życia kiedy było się raczej wesołym dzieciakiem (tak do zakończenia szkoły średniej lvl20)? Potem nastąpiło brutalne zderzenie z rzeczywistością. Znajomi wyparowali i wjechała samotność.. a wręcz osamotnienie bo z rodziną też kontaktu brak. Dziewczyny jak nie było tak nie ma ale jak mam poznać jak mieszkam na wsi, pracuję zdalnie, nie mam żadnego kręgu społecznego. Żadna by takiego przegrywa nie chciała bo nie mam nic do zaoferowania swoją osobą. W dodatku mam już 28 lat a wyglądam jak licealista (chudy, wysoki, bez zarostu) co nie ułatwia sprawy.
#samotnosc #zwiazki #relacje #niebieskiepaski #rozowepaski
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: nie
No to stań się kimś
A coś z tym zrobiłeś? Zmieniłeś dietę i nawyki? Zacząłeś chodzić na siłownię czy czekasz aż pewnego dnia po prostu obudzisz się z muskulaturą?
Czy jest możliwe odzyskać radość z życia? Absolutnie! Ale jeśli posiadanie dziewczyny jest dla Ciebie jedynym wyznacznikiem tej radości... to chyba nie. Blędem jest założenie, że posiadanie partnera poprawi sytuację. To znaczy, w pewnym sensie poprawi, tak, ale tylko wtedy, kiedy
@mirko_anonim: wiem że to banalne ale kurde, wyjdź do ludzi xd nie znam twojej sytuacji dokładnie ale może masz auto albo możliwość dojechać do miasta jakiegoś i robić jakieś aktywności. Jakieś harcerskie organizacje kajakowe/nurkowe/ogólne. Jakiś lokalny teatr w domu kultury, no nie wiem, cokolwiek gdzie są ludzie.
Czy jest to łatwe? Nie. Czy da się wyjść