Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Dzisiaj w gorących post, że chłop po 30 jest z 17 latką i to prawidłowy wiek dla kobiety. Już wiele razy czytałem wypowiedzi tutejszych ekspertów, że 20 lat to maksymalny dla wiek partnerki. W internecie to chyba każdy chłop po 30 ma partnerkę, która ma z 18 lat i z starszą nie był.
Ja natomiast mam 22 lata i podoba mi się kobieta, która ma 35 lat, oraz ogólnie bardziej zwracam uwagę na zadbane kobiety po 30.
Do jakiego psychiatry się udać by to wyleczyć? Najlepiej województwo łódzkie.
#zwiazki #psychiatria #pytanie

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: 13 lat różnicy to złota liczba. Skoro masz 22 lata powinieneś szukać wśród 9-latek. Weź chociaż udawaj, że te 30-latki Ci się nie podobają i jednak rozejrzyj się w podstawówce ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@lubiejescfrytki: Ja o polkach a ty o polakach. Wystarczy, się przejść po ulicy w Polsce i w Hiszpanii różnica rzuca się w oczy. Nawet jeden Hiszpan powiedział mi, że polki są fajne nawet fajniejsze niż hiszpanki ale tylko jeśli mowa o młodych, bo później Hiszpanki wygrywają.
  • Odpowiedz
Jak miałem 23 lata to podobały mi się starsze, jedna taka 37 latka długo mi chodziła po głowie ale nie miałem odwagi, a teraz sam mam prawie tyle i podobają mi się młodsze.
  • Odpowiedz
@ChlopakZpiwnicy: Stek bzdur. Myślisz, że kobiety nie mają niskiej samooceny? Za dużo Tindera i wykopu się naczytałeś. Oczywiście, że są takie, które mają faktycznie wysokie mniemanie o sobie, ale nie wszystkie. Ile razy w życiu usłyszałam od facetów, że jestem brzydka i ulana to się w głowie nie mieści i nie załamuje się, widocznie tak jest. Nie mam żalu do facetów, że wolą ładniejsze i zgrabniejsze. Żyje sobie samotnie dla
  • Odpowiedz