Wpis z mikrobloga

@zachariasz-grundbaum: Nie ma sensu wierzyć w te wszystkie "pigułki" – bluepill, blackpill i inne redpill chyba, tego typu podejścia to tylko skrajne interpretacje rzeczywistości, które nie przynoszą niczego dobrego. Zamiast skupiać się na takich podziałach i wciągać w negatywne schematy myślenia, lepiej skupić się na budowaniu zdrowych relacji i rozwijaniu siebie. Wiara w te pigułki tylko ogranicza możliwości i prowadzi do niezdrowych przekonań.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim e tam, ja przyjąłem blackpilla i co jakiś czas piszę jakieś blackpillowe posty, ale nie czuję już w związku z tym większego cierpienia

Blackpill został przyjęty, ale warto odświeżać tematy, żeby jego ideaa się szerzyła
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Najlepiej bawi mnie MGTOW gdzie sfrustrowany blackpilowiec na sile przekonuje wszystkich do okoła jak to jest zayebisty i nie potrzebuje bab bo co najwyżej hehe na rokse se pójdzie. Jednocześnie całymi dniami siedząc na spierdo forach o tematyce relacji D-M dla inceli narzeka na baby i swoj los
  • Odpowiedz
@odri_hepbern: Ja nie jestem żadnym pigularzem, bo uznałem, że nawet jak blackpill jest oparty na badaniach naukowych, to i tak blackpillowcy mogą nie do końca uczciwie do nich podchodzić, więc nie ma co bezgranicznie im wierzyć, ale uważam, że jednak dużo prawdy w tej czarnej pigułce, a i też czerwonej jest. Tym niemniej jak już ktoś wierzy w blackpilla, to powinien przejść na white pilla, który jest po prostu powiedzeniem
  • Odpowiedz
@mirko_anonim brzmi jakbyś miał dość wszystkiego, a najbardziej siebie. Zamiast analizować, spuść się, weź prysznic, wyjdź na świeże powietrze, i przestań się tak nakręcać na "blackpille".
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): Wszystkie pille to horoskopy dla chłopców.

Ważne żeby mówić to co ktoś chce usłyszeć, zrobić wideo z żółtymi napisami, może jeszcze włożyć w to jakieś agresywne emocje, bo to najlepiej aktywuje prymitywny umysł i nigdy nie pozwolić komuś wierzyć, że może jest w porządku - zawsze trzeba znaleźć mu jakieś problem, i potem oczywiście obiecać, że jeśli z nami zostanie na dłużej to na pewno go rozwiążemy, i tak
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
Anonim (nie OP): W punkt.
Nawet jeśli wnioski z #blackpill są prawidłowe, to zaprzątanie tym głowy jest zbędne. Jedni cały czas myślą i analizują, drudzy emanują dynamicznością i pewnością siebie, zacierając niedoskonałości w wyglądzie. Zgadnijcie kto finalnie ma większe powodzenie.

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
·
  • Odpowiedz
@mirko_anonim:

Parafrazując: "Zapchałeś sobie głowę jakimiś pierdołami o blackpillu i teraz na siłę próbujesz zainteresować tym innych."

Ależ oczywiście. Wciąż jest szansa, że jakiś młody manlet na to natrafi i uratuje swój honor i zdrowie psychiczne. Gdybym w wieku 18-20 lat natrafił na blackpill to dziś moje życie wyglądałoby dużo lepiej.

Ale żaden normik tego nie zrozumie niestety
  • Odpowiedz
Skoro kobiety wolą chadów (czyli nie ciebie) to po co drążyć temat? Wolą chadów i elo

@mirko_anonim: No tak to wygląda. Czego nie rozumiesz? A to że na tagu jest pełno trollów i normików to inna sprawa.

Zresztą, czasem też chłop lubi się wygadać. No i tag też musi żyć, by słać nowinę innym.
NIKT w blackpillu nie stawia kobiet na piedestale. Tutaj uświadamiamy sobie że z naszymi genami możemy co
  • Odpowiedz