Aktywne Wpisy

adam-yxz +34
#sct #krakow #ekologia #samochody #niepopularnaopinia
Ból tyłka o Strefę Czystego Transportu to najpiękniejszy festiwal s----------a, jaki widziałem w tym roku. Bolacy-rodacy płaczą, bo panicz nie będzie mógł wjechać swoim 20-letnim Passatem w gnoju pod samą bazylikę Mariacką. No tragedia, normalnie stan wojenny i komuna, zabierajo wolność! xD
Moja „niepopularna” opinia (choć w cywilizowanym świecie to standard):
Chcecie
Ból tyłka o Strefę Czystego Transportu to najpiękniejszy festiwal s----------a, jaki widziałem w tym roku. Bolacy-rodacy płaczą, bo panicz nie będzie mógł wjechać swoim 20-letnim Passatem w gnoju pod samą bazylikę Mariacką. No tragedia, normalnie stan wojenny i komuna, zabierajo wolność! xD
Moja „niepopularna” opinia (choć w cywilizowanym świecie to standard):
Chcecie

vieniasn +32
załóżmy boysband

Blackpill został przyjęty, ale warto odświeżać tematy, żeby jego ideaa się szerzyła
Ważne żeby mówić to co ktoś chce usłyszeć, zrobić wideo z żółtymi napisami, może jeszcze włożyć w to jakieś agresywne emocje, bo to najlepiej aktywuje prymitywny umysł i nigdy nie pozwolić komuś wierzyć, że może jest w porządku - zawsze trzeba znaleźć mu jakieś problem, i potem oczywiście obiecać, że jeśli z nami zostanie na dłużej to na pewno go rozwiążemy, i tak
Nawet jeśli wnioski z #blackpill są prawidłowe, to zaprzątanie tym głowy jest zbędne. Jedni cały czas myślą i analizują, drudzy emanują dynamicznością i pewnością siebie, zacierając niedoskonałości w wyglądzie. Zgadnijcie kto finalnie ma większe powodzenie.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
·
Ależ oczywiście. Wciąż jest szansa, że jakiś młody manlet na to natrafi i uratuje swój honor i zdrowie psychiczne. Gdybym w wieku 18-20 lat natrafił na blackpill to dziś moje życie wyglądałoby dużo lepiej.
Ale żaden normik tego nie zrozumie niestety
@mirko_anonim: No tak to wygląda. Czego nie rozumiesz? A to że na tagu jest pełno trollów i normików to inna sprawa.
Zresztą, czasem też chłop lubi się wygadać. No i tag też musi żyć, by słać nowinę innym.
NIKT w blackpillu nie stawia kobiet na piedestale. Tutaj uświadamiamy sobie że z naszymi genami możemy co