Aktywne Wpisy
#alkoholizm #pytaniedoeksperta #wykop30plus
Witam Was Mirasy. Zwracam się do Was z pewnym pytaniem, jestem 32 letnim alkoholikiem (ostre chlanie i piekielne zjazdy a nie piweczka były), który od pół roku jest trzeźwy jak niemowlę.
Mam od miesiąca pewne objawy - bezsenność, i to nie taka, że snuję się zmęczony, śpię na siłę 3 max 4 godziny na dobę i resztę dnia i nocy chodzę nakręcony jak
Witam Was Mirasy. Zwracam się do Was z pewnym pytaniem, jestem 32 letnim alkoholikiem (ostre chlanie i piekielne zjazdy a nie piweczka były), który od pół roku jest trzeźwy jak niemowlę.
Mam od miesiąca pewne objawy - bezsenność, i to nie taka, że snuję się zmęczony, śpię na siłę 3 max 4 godziny na dobę i resztę dnia i nocy chodzę nakręcony jak
źródło: 1000008906
Pobierz
Wrrronika +8

#praca #pracbaza
Jak myślicie czy przed 40stką da się przebranżować? obecnie zarabiam ok 5100 netto za 240h lekkiej pracy biurowej. Chcę zarabiać więcej i tu pytanie - w jaki kierunek warto się ładować? dodam że żaden ze mnie kierowca oraz wole nie wchodzić w IT. Mogę zapłacić i zrobić jakiś kurs tylko co ?
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: przecież to jest poniżej minimalnej. Skoro mentalnie nie stać Cię na więcej to może odpuść jednak
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
@mirko_anonim: chlop w gimnazjum, netto od brutto nie odróżnia XD
@kexus512: On ma racje, to co gosc napisal jest ponizej minimalnej.
Nadgodzina zgodnie z kodeksem pracy jest platna dodatkowe 50%, a on zrobil 72 nadgodziny.
Czyli zarabiajac minimalna chlop