✨️ Obserwuj #mirkoanonim Wykopki powiedzcie mi gdybyście byli na moim miejscu w jakim kierunku się rozwijać zawodowo. Coś co przyda się na lata i można wyciągnąć trochę grosza Jestem lvl 28 i ukończyłem studia jako logistyk ale za długo nie robiłem w tym zawodzie. Większości kręciłem się po magazynach i biurach na najniższym szczeblu Myślę nad czymś prostym lub nie wymagającym powrotu na studia. Jest za tępy na długą naukę. Nie potrafię się skupić niekiedy i studia były dla mnie niezłą bolączką więc odpadają bo bym nie wysiedział parę lat na jakimś kierunku Zostanie programistą15k uznaje za żart. Nie wierzę w te bzdury jak łatwo nim zostać dwa nie mam takiej wyobraźni wiec pewnie bym został nędznym klepaczem kodu najwyżej.
Gdzie według was warto się rozwijać. Moje pomysły to Zostanie kierowcą nie jest trudne ale długie wyjazdy i spanie w budzie mnie odstrasza Elektryk chodzi mi po głowie bo pod koniec technikum nawet udało mi się zrobić 1kv ale absolutnie nic nie pamiętam i szczerze nie wiem czy warto. Po głowie jeszcze chodzą mi wszelakie budowalne maszyny. Dźwig, Koparki, ładowarki wywrotki etc. Spawacz to wymaga zbyt wielu lat i wydaje mi się mocno szkodliwy dla zdrowia ale może jestem w błędzie
Sam nie wiem co chce robić bo pewnie bym wolał siedzieć na dupie w domu ale to nie możliwe. Już dawno temu zaakceptowałem że będe pracował zbytnio tam gdzie nie chce. Wszędzie będzie znośnie byle nie za ciężko fizycznie.
@mirko_anonim: Ja też pracuje w logistyce, ukończyłem technikum profilowe i studia mam trochę w innym kierunku zrobione. Imo logistyka spoko dużo się rozwinąłem przez ostatni rok i udało się podwoić swoje zarobki przy zmianie firmy. Wydaje mi się ze sufit w tej branży to coś w granicach 12-15k netto. W dużych miastach jest dużo ofert z zagranicznych firm i wydaje mi się że tam można się fajnie rozwijać i pracować
@mirko_anonim: Jak tak sprawa wygląda to rozumiem. Wydaje mi się że w większych miastach raczej by to inaczej wyglądało, ale nie wiem czy chcesz się przeprowadzać zeby sobie coś lepszego ogarnąć. Pracowałeś jako spedytor wcześniej?
@Dustaf1: Specjalista ds Logistyki - importy exporty kierunki Chiny Stany Europa, fiskalizacje, zarządzanie magazynem itd itd. Jest to mała firma wiec jestem odpowiedzialny za wiele rzeczy jest to wkurzające, ale można fajne doświadczenie wyłapać co mam nadzieje pomoże mi w przyszłości.
Wykopki powiedzcie mi gdybyście byli na moim miejscu w jakim kierunku się rozwijać zawodowo. Coś co przyda się na lata i można wyciągnąć trochę grosza
Jestem lvl 28 i ukończyłem studia jako logistyk ale za długo nie robiłem w tym zawodzie. Większości kręciłem się po magazynach i biurach na najniższym szczeblu
Myślę nad czymś prostym lub nie wymagającym powrotu na studia.
Jest za tępy na długą naukę. Nie potrafię się skupić niekiedy i studia były dla mnie niezłą bolączką więc odpadają bo bym nie wysiedział parę lat na jakimś kierunku
Zostanie programistą15k uznaje za żart. Nie wierzę w te bzdury jak łatwo nim zostać dwa nie mam takiej wyobraźni wiec pewnie bym został nędznym klepaczem kodu najwyżej.
Gdzie według was warto się rozwijać. Moje pomysły to
Zostanie kierowcą nie jest trudne ale długie wyjazdy i spanie w budzie mnie odstrasza
Elektryk chodzi mi po głowie bo pod koniec technikum nawet udało mi się zrobić 1kv ale absolutnie nic nie pamiętam i szczerze nie wiem czy warto.
Po głowie jeszcze chodzą mi wszelakie budowalne maszyny. Dźwig, Koparki, ładowarki wywrotki etc.
Spawacz to wymaga zbyt wielu lat i wydaje mi się mocno szkodliwy dla zdrowia ale może jestem w błędzie
Sam nie wiem co chce robić bo pewnie bym wolał siedzieć na dupie w domu ale to nie możliwe. Już dawno temu zaakceptowałem że będe pracował zbytnio tam gdzie nie chce. Wszędzie będzie znośnie byle nie za ciężko fizycznie.
#praca #pracbaza #rozwoj #nauka #samorozwoj #kursy
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim