Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: Wszystkie dziewczyny, z którymi rozmawiałem na ten temat miały konta na portalach randkowych i większość z nich znalazła tam kogoś do związku. Nie wiem skąd przeświadczenie redpillowców, że tam siedzą jakieś inne kobiety. To że kogoś poznasz przez znajomych nie oznacza, że się wszystkiego o tej osobie dowiesz.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim bzdura. Na portalach są tacy sami ludzie jak w realnym życiu.
Ja mam męża z tindera i przez znajomych nigdy byy się nie poznali bo kręciliśmy się w całkowicie różnych środowiskach.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: brawo ty, każdy sposób jest dobry. Ważne, że odkryłes swoje przeświadczenia, a jak wyjdzie w praktyce, życie zweryfikuje. Może być dobrze, może nie. Nie nasz czas i życie.
  • Odpowiedz
Na tinder to nie te same laski co na żywo ale pewnie wiesz swoje

@mirko_anonim: No to mamy słowo przeciw słowu. Nie znam danych w tych kwestiach, ale zakładam, że będą one niekompletne i trudne w interpretacji. Oboje opieramy swoją opinie na bazie własnego doświadczenia i raczej się nie dogadamy. Dziękuję za tę krótką wymianę zdać i zachowanie kultury
  • Odpowiedz
Nie dajcie sobie wmówić że taką partnerkę można znaleźć przez portale randkowe, szybkie randki albo jak inni proponują szukając takiej na ulicy.

@mirko_anonim: To jest kompletna nieprawda, sam na ulicy poznałem wiele dziewczyn, w tym dwucyfrowo młodszych ode mnie, które chciały wejść ze mną w związek. Oczywiście, jeśli nie jest się ładnym, to trzeba podjąć wiele prób, by to osiągnąć.
  • Odpowiedz