@mirko_anonim: Wszystkie dziewczyny, z którymi rozmawiałem na ten temat miały konta na portalach randkowych i większość z nich znalazła tam kogoś do związku. Nie wiem skąd przeświadczenie redpillowców, że tam siedzą jakieś inne kobiety. To że kogoś poznasz przez znajomych nie oznacza, że się wszystkiego o tej osobie dowiesz.
@mirko_anonim bzdura. Na portalach są tacy sami ludzie jak w realnym życiu. Ja mam męża z tindera i przez znajomych nigdy byy się nie poznali bo kręciliśmy się w całkowicie różnych środowiskach.
@mirko_anonim: brawo ty, każdy sposób jest dobry. Ważne, że odkryłes swoje przeświadczenia, a jak wyjdzie w praktyce, życie zweryfikuje. Może być dobrze, może nie. Nie nasz czas i życie.
logiczny-fenomen-72: @Szarlat_konski: większość które ja znam NIE miała konta na takich apkach a te co miały i tak nikogo nie znalazły albo się zniechęciły. Na tinder to nie te same laski co na żywo ale pewnie wiesz swoje
Na tinder to nie te same laski co na żywo ale pewnie wiesz swoje
@mirko_anonim: No to mamy słowo przeciw słowu. Nie znam danych w tych kwestiach, ale zakładam, że będą one niekompletne i trudne w interpretacji. Oboje opieramy swoją opinie na bazie własnego doświadczenia i raczej się nie dogadamy. Dziękuję za tę krótką wymianę zdać i zachowanie kultury
@mirko_anonim: Failed normie jesteś, że Ci się nie przyznają, ale fakty są takie, że prawie każda urodzona po 1995 miała tam konto. Czy poważnie czegokolwiek szukała to inna sprawa.
Nie dajcie sobie wmówić że taką partnerkę można znaleźć przez portale randkowe, szybkie randki albo jak inni proponują szukając takiej na ulicy.
@mirko_anonim: To jest kompletna nieprawda, sam na ulicy poznałem wiele dziewczyn, w tym dwucyfrowo młodszych ode mnie, które chciały wejść ze mną w związek. Oczywiście, jeśli nie jest się ładnym, to trzeba podjąć wiele prób, by to osiągnąć.
Ja mam męża z tindera i przez znajomych nigdy byy się nie poznali bo kręciliśmy się w całkowicie różnych środowiskach.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
@mirko_anonim: No to mamy słowo przeciw słowu. Nie znam danych w tych kwestiach, ale zakładam, że będą one niekompletne i trudne w interpretacji. Oboje opieramy swoją opinie na bazie własnego doświadczenia i raczej się nie dogadamy. Dziękuję za tę krótką wymianę zdać i zachowanie kultury
@mirko_anonim: To jest kompletna nieprawda, sam na ulicy poznałem wiele dziewczyn, w tym dwucyfrowo młodszych ode mnie, które chciały wejść ze mną w związek. Oczywiście, jeśli nie jest się ładnym, to trzeba podjąć wiele prób, by to osiągnąć.