Aktywne Wpisy

Brydzo +1

#gielda serio ktoś myśli, że Iran da radę się bronic? Po tym jak w pierwszym strzale stracili dowódce? USA robią co chcą ,zwłaszcza w erze AI
Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
@mirko_anonim: jeśli tobie odpowiada to miej gdzieś opinię wykopu.
1a. W okolicy zawsze się będzie kręcił jej były.
1b. Nie będziesz mógł dzieciaka w żaden sposób postawić do pionu bo nie jesteś jego ojcem. I zarówno madka jak i dzieciak użyją tego argumentu.
1b. Potwierdzam, mówiłem to każdemu facetowi :D. Jeśli ktoś się o to oburza, to sorry, ale dziecko ma 100% prawo tak mówić. Matka też, ale w jej ustach to brzmi xD zabawnie xD.
I to jest najgorsze, co można zrobić. Kultura zrobiłą straszną krzywdę ludziom promując tę postawę. To prowadzi do rozwodów. Rodzice powinni być najważniejsi.
Nie no mordo, nikt nigdy tak nie zrobił, kobiety wcale a wcale temu też nie wtórują XD. Mówisz tak, jakbym mówił o jednostkowym przypadku.
@MajorKusiol: nie, no pewnie, że nie wiem. Żyje od 1,5 roku z kobietą po rozwodzie, która ma dziecko, sam jestem po rozwodzie i mam dwójkę. Nie wiem o czym mówię. Ty na pewno wiesz, bo na Wykopie przeczytałeś :)
@nowy_w_internetach: od 25 lat moi rodzice są rozwiedzeni, więc przez te kilkadziesiąt lat widziałem kilkanaście par, widziałem jak zmieniało się kilka małżeństw moich kolegów, kumpli, przyjaciół, koleżanek i przyjaciółek. Potem czytałem o