✨️ Obserwuj #mirkoanonim Od dawna podobają mi się transseksualne dziewczyny. Nigdy nie miałem przyjemności obcować z nimi, tylko z jedną zamieniłem kilka zdań kiedyś i na tym się skończyło. Nie szukam na jedną noc tylko raczej do związku. Ale nie wiem gdzie ich szukać w #warszawa, albo w ogóle gdzie #transseksualizm #zwiazki
✨️ Autor wpisu (OP): Mówisz? Ich jest strasznie mało musiał bym się chyba jakoś wkręcić w takie towarzystwo, ale ja jestem mega nieśmiały urodą też nie grzesze. Nawet znalezienie zwykłej dziewczyny nie idzie
✨️ Autor wpisu (OP): A jakieś apki polecasz? Kiedyś mnie sparowało z jakąś transką na tinderze, ale była monosylabowcem ;/ Dobra dzięki pochodzę trochę po tych klubach i zobaczę
Od dawna podobają mi się transseksualne dziewczyny. Nigdy nie miałem przyjemności obcować z nimi, tylko z jedną zamieniłem kilka zdań kiedyś i na tym się skończyło. Nie szukam na jedną noc tylko raczej do związku. Ale nie wiem gdzie ich szukać w #warszawa, albo w ogóle gdzie #transseksualizm #zwiazki
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
─────────────────────
· Zaakceptował: grap32
─────────────────────
· Zaakceptował: razzor91