Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Nie wiem już co mam robić i mnie to dobija. Trzy miesiące temu poznałem pewną dziewczynę. Był to akurat okres w którym bywałem często w podróży, ale codziennie ze sobą pisaliśmy i z czasem zaczęliśmy się coraz częściej spotykać mimo że mieszkamy od siebie kawałek. Dwa tygodnie temu się pokłóciliśmy. Mniej więcej poszło o to, że to ja się za mało angażuję itd. co według mnie było nie prawdą. Gdy się spotykaliśmy na żywo wydawało mi się, że jest wszystko w porządku, więc tym bardziej tego nie rozumiem. Miała iść również ze mną na wesele jako osoba towarzyszącą, ale po tym wszystkim powiedziała mi, że jak tak ma to wyglądać to jednak ze mną nie pójdzie.
Cała ta sytuacja zbiegła się z tym, że w pracy poznałem pewną dziewczynę z którą od razu złapałem bardzo dobry kontakt. Okazało się, że mamy podobne spojrzenie na pewne sprawy, a gdy z nią rozmawiałem to pozwoliło mi to zapomnieć o sytuacji z tamtą dziewczyną. Wkrótce zaprosiła mnie na wyjście z jej koleżankami i z czasem bardzo się polubiliśmy i zbliżyliśmy do siebie. W międzyczasie pogodziłem się z tą dziewczyną którą znam od 3 miesięcy, ale to z jej inicjatywy. Nagle powiedziała mi też że jednak to pójdzie na to wesele, ale jednak jakiś niesmak pozostał a mam wrażenie, że z tą dziewczyną z pracy łączy mnie znacznie wiecej. Jestem rozdarty wewnętrznie i nie wiem co robić, bo jestem wrażliwą osobą.

#zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #podrywajzwykopem #tinder #rozowepaski #zalesie

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach