Aktywne Wpisy

BlackpillMonster +87
Bieda umysłowa polskich programistów na jednym obrazku.
Typ zarobił pieniądze i co robi? To, co każdy biedak, któremu pierwszy raz w życiu coś zostało na koncie: natychmiast to p----------a. Bo pieniądze biedaka parzą w ręce. Muszą być wydane, pokazane, obfotografowane w garażu podziemnym i rozesłane znajomym w DMach razem ze specyfikacją odmawianą jak różaniec: skóry nappa, noktowizor, harman kardon, grzanie przód tył. Amen.
A teraz popatrzcie na lekarza i prawnika. Zawody, w których pieniądz
Typ zarobił pieniądze i co robi? To, co każdy biedak, któremu pierwszy raz w życiu coś zostało na koncie: natychmiast to p----------a. Bo pieniądze biedaka parzą w ręce. Muszą być wydane, pokazane, obfotografowane w garażu podziemnym i rozesłane znajomym w DMach razem ze specyfikacją odmawianą jak różaniec: skóry nappa, noktowizor, harman kardon, grzanie przód tył. Amen.
A teraz popatrzcie na lekarza i prawnika. Zawody, w których pieniądz
źródło: cea72c167f408801527742e4f7985153564fb2818b1ef55660bfe8b04cc50183
Pobierz
mat1989 +426
Zawsze jak wpadam z żoną i synkiem do mojej mamy w odwiedziny to na stole czeka najlepsza zastawa( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: 1000009655
Pobierz

Wiem, że SEO teraz upadło na mordę przez promowanie tych co płacą ale czy warto jeszcze umieszczać kategorie, które są słowem kluczowym w URL?
#seo #programowanie #webdev #pozycjonowanie
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Pomaga utrzymać to strukturę strony, również dla samych użytkowników. Moga poprawiać nawigację.
Ale jednoczesnie unikaj nadmiernego upychania słów kluczowych, starał bym się, by te adresy były krótkie.
Ja ostanio robiłem kilka serwisów "contentowych" i między innymi to testowałem, nie zauważyłem większego wpływu na samo SEO (pamiętaj, że SEO nie jest nauką ścisłą :) )
─