Aktywne Wpisy

josedra52 +200

byferdo +173
Po co grzać patelnię i dymić, skoro steka można zrobić w zmywarce na programie "wyparzanie" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gotujzwykopem
#gotujzwykopem
źródło: 658248759_10167519061064745_7294971277508516264_n
Pobierz

Siedzę na tagu już wystarczająco długo by dojść do jednej smutnej refleksji. Smutna prawda jest niestety taka, że nawet gdyby ceny spadły o połowę, większość z tagowiczów i tak nie kupi mieszkania. Większość tutaj to niestety przegrywy którzy nigdy nie śmierdzieli kasą, albo ludzie z problemami natury nazwijmy to osobistej.
Przypomina się mi sytuacja, kiedy wchodził BK2%, większość z tutejszych użytkowników ze wszystkim znanym farmazoniarzem na czele, była podjarana i deklarowała się, że w końcu kupi mieszkanie. Później coś sę odmieniło i pojawiła się narracja, że nie warto i to kapiszon i ceny zaraz i tak spadną o 30% XD Tymczasem wyszło tak, że ci co weszli wtedy w BK2% płacą teraz prawdziwą miniratkę niższą od wynajmu, a ich mieszkanie jest warte 30% więcej o ile dokonali wcześnie rezerwacji. Tak to jest właśnie słuchać się wykopków, trzeba zawsze robić zupełnie na odwrót, co też uczyniłem XD
PS Serdeczne dzięki wszystkim wykopkom i nie tylko którzy pomagają mi w spłacaniu mojego mieszkania, wasi landlordzi też pewnie muszą być wam bardzo wdzięczni. Elita Internetu haha XD
#nieruchomosci #mieszkaniedeweloperskie #mieszkanie #kredythipoteczny #inwestycje
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: szczególnie ci z kawalerkami kupionymi po 699,999zł w powiatowym xD
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91