Aktywne Wpisy

beata-libra +16
#raportzpanstwasrodka Czy możecie mi odpowiedzieć co oni wszyscy mają z tym pociągiem do ogórków kiszonych? Ile razy w tygodniu jecie ogóry ??? Szczególnie latem (czy w ciepłych krajach gdzie witaminy C jest ogrom !
Jeszcze świeży ogór ok ale kiszonki ? Nawet bydło karmi się nimi głównie w porze zimowej , a ci żrą je do wszystkiego . Co jest ???
Jeszcze świeży ogór ok ale kiszonki ? Nawet bydło karmi się nimi głównie w porze zimowej , a ci żrą je do wszystkiego . Co jest ???

inrzynier +123
źródło: 2026-05-18_18-26-24
Pobierz

Brać pierwszą lepszą agencję #nieruchomosci do sprzedazy #mieszkanie czy ma ktos z polecenia agenta w #wroclaw ? Prowizje chcialbym nie wiecej niz 2 procent netto
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
@op to nie jest trudne, naprawdę, większość roboty robi za Ciebie notariusz, którego i tak trzeba zatrudnić. Przedwstępna - notariusz, świadectwo energetyczne - jakikolwiek usługodawca z uprawnieniami, umowa przyrzeczona to też
@Hmrogrz: też tak zawsze myślałem i na swój sposób dalej tak uważam, ale mieszkanie które kupiłem do wynajmu na pokoje, rentowność mi wychodzi teraz 12%... Kupiłem od agenta,