Aktywne Wpisy

Czoso +86

lazysoul +92
Ależ ładny naleśnik #gotujzwykopem
Ładny prawda?
Ładny prawda?
źródło: image_picker_EF1DBBA1-AABA-42CA-A9F9-FCBE89202671-20715-000006B04404EFB7
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: image_picker_EF1DBBA1-AABA-42CA-A9F9-FCBE89202671-20715-000006B04404EFB7
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
@ElenaRain: pokaż screeny z rozmowy to uwierzę xD
@Marvel7: 10 na 10 to supermodelki, często w ogóle ich nie widzi lub nawet nie ma szansy podejść, bo nigdy nie są same xD
@mirko_anonim: to i tak mniej więcej średnia krajowa
@Marvel7: Bzdura, jestem brzydka i nigdy nie startowałam do przystojniaków, bo wiem, że nie mam u nich żadnych szans.
@getin
Dzięki chłopaki nie ma lekko bo to boli ale cóż zrobić.
Tak jak mówię nikt nie jest idealny ale skoro dużo kobiet i chłopów z mojej firmy pozytywnie mnie wspomina i ogólnie jestem lubiany to wydaje mi się że nie jestem taki najgorszy. Staram się zawsze.
A co miałem w ciemno samemu wynająć mieszkanie w mieście gdzie nie mam nikogo nawet pracy i utrzymywać może studentkę która nie pracuje bo nie może przez studia?
Uważam że mieliśmy logiczny pomysł czyli za dwa lata koniec studiów ona znajdzie prace i ja i coś wspólnie wynajmiemy. Ja też mam swoje życie i prace w innym mieście. Nie mam tak nasrane jak niektórzy żeby
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
@mirko_anonim:
@mirko_anonim:
źródło: images
Pobierz@getin: czasem są, ale na bardzo krótko.
@choochoomotherfucker
czyli te twoje fotki w necie to ściema? Bo tam na brzydką nie wyglądasz. Może czas na autorefleksję czy nie nabrałaś do głowy wykopowego spier-olenia, które sama tu u innych zwalczasz
to ty na 100% KP. Tak patrzę i jakoś nie widzę tej brzydoty. Brzydota to siedzi u ciebie w głowie. Czasami trafiam na twoje komentarze, w których prostujesz ludzi z podobnymi myślami. Może czas wziąć się za siebie, bo nie może być tak, że szewc bez butów chodzi, co nie?
Wyglądasz normalnie, wręcz dobrze jak na twój wiek - mówi ci to random z internetu, który nie ma żadnego interesu
@mirko_anonim: Teraz to mnie ciekawi, skąd wziąłeś aktualne zdjęcia, skoro te publicznie dostępne na fb mam sprzed dobrych kilku lat ( ͡° ͜ʖ ͡°) Prosty przykład: wiele razy czytałam, nie tylko na wykopie, że kobiety są zagadywane przez mężczyzn w różnych miejscach albo że np. faceci na nie patrzą czy się uśmiechają, a mnie się nigdy coś takiego
ale opór materii xD Albo upór ducha, nie wiem co gorsze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
No jak tam sobie chcesz, ja wiem swoje i jeśli nie chcesz brać pod uwagę mojego zdania no to trudno. Ale chociaż weź pod uwagę, że mieszkasz w małej pipidówie. Jakbyś żyła w dużym mieście, to dostałabyś tyle atencji ile byś chciała, bo po prostu jest tam więcej osób. Niestety, nasze otoczenie nas ogranicza (nas