Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#pracbaza #lodz #programista15k

Znak ktoś firmę Harman z Łodzi? Ostatnio miałem tam rozmowę rekrutacyjna ale doszły mnie jakieś słuchy że zwolnienia grupowe się tam szykują, ktoś coś może wie? Wygląda że nie ma sensu się tam pchać w takim razie.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord

• 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: osoby do zwolnień grupowych zostały już wyznaczone. Więc jeśli nadal chcą zatrudnić to raczej nie zwolnią. Ale przed przyjęciem oferty należałoby też uwzględnić słowa przedmówców.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Mercedes kopnął wszystkich dookoła (Cybercom/Knowit też dla nich robił) bo Hindusi mu obiecali deweloperów tylu ilu sobie zamarzy z elastycznością zatrudnienia co do dnia więc niemieckim managerom zaświeciły się oczka i w to poszli, zakładając spółke Mbition bez własnego know how i ludzi.
Krzyż tym debilom na drogę...

Poza tym po śmierci dyrektora do władzy dodchali się tam ludzie którzy jej mieć nie powinni i dlatego bym spasował jeśli
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 2
odpowiedzialny-mirek-18: Od znajomego słyszałem o masowych zwolnieniach dużej grupy ludzi. Podobno zwalniane osoby są mega w-------e ponieważ firma pozbywa sie ich jak smieci. Pierwsza firma w IT , która oferuje minimum ustawowe. Krążą plotki, ze polskie biuro niedługo bedzie całe zamykane. Ludzie uciekają jak szczury z tonącego okrętu.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
  • Odpowiedz