✨️ Obserwuj #mirkoanonim Mirki, czyją jest wina kolizji? Czarny VW Sharan przyspieszył i specjalnie uderzył. Miał stare uszkodzenia na prawym przednim zderzaku. #motoryzacja
@mirko_anonim: twoja wina, zmieniałeś pas, masz ustąpić nawet temu co rusza czy tam przyspiesza bo ewidentnie zaczął to robić zanim zdecydowałeś się zmienić pas czy zanim zacząłeś go wyprzedzać.
Nagrywającego, może jakbyś miał kamerkę z tyłu i było by tam widać że jak już byłeś trochę na tym pasie to tamten przyśpieszył to może dało by się coś ugrać.
@mirko_anonim: Ja p------e, małpy nigdy się nie nauczą. Zrównujesz się, wrzucasz kierunek i patrzysz czy gość robi ci miejsce, ale nie, lepiej wpychać się na pałę przed ruszającym. Wina nagrywającego.
@mirko_anonim: chłop specjalnie się w ciebie w----ł widać na pierwszy rzut oka przecież tam było miejsca na całe auto a nawet nie wjechałeś na pas całkowicie. Może i wymusiłeś, ale to nie oznacza że ktoś z tyłu ma się w ciebie w--------ć i powodować wypadek.
@sayanek: Akurat pieszy chyba miał czerwone, bo po jego prawej stronie jest przycisk do świateł i chyba się świeci "czekaj" (a świeci się tylko podczas czerwonego dla pieszego)
W sumie to fajnie mają te kobiety. Wbijasz na streama, pijesz za darmo, a potem jeszcze wytaczasz sprawę w sądzie i wpada luźne 20 tysięcy na konto ( ͡°͜ʖ͡°)
Mirki, czyją jest wina kolizji? Czarny VW Sharan przyspieszył i specjalnie uderzył. Miał stare uszkodzenia na prawym przednim zderzaku.
#motoryzacja
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
12s "sie wpierolil we mnie"
ja p------e, himalaje hipokryzji
po drugie wpierdzieliłeś się kolesiowi przed maskę cwaniakując przy różowej
po trzecie, oczywiście ekspert wie że były jakieś stare uszkodzenia na zderzaku XD
PS. zapomniałeś dopisać, że na bank koleś ma znajomych w policji, bo potwierdzili że to Twoja wina ( ͡º ͜ʖ͡º)
To że wiedzsz 5 metrów miejsca to nie znaczy że masz sie tam w--------ć i powodowac wypadek.
6 punktow za kolicje czy ile tam za to aktualnie jest
i po prawku xD