✨️ Obserwuj #mirkoanonim Studiuję i dostałem majątek w wysokości 120 tysięcy złotych. Co robić z takimi pieniędzmi w czasie studiów? #pytanie #pieniadze
@mirko_anonim: Finansowa forteca Marcin Iwuc Lub Inwestowanie dla kazdego Mateusz samolyk W miedzy czase kup obligacje skarbu panstwa i ewentualnie jak stiwedizsz, ze juz wiesz jak robic gielde, to zacznij zamieniac obligacje na gielde Pro tip. 10 letnie obligacje mozesz zamnknac nawet kilka dni po kupieniu. Tylko czekasz kilka dni na zwrot gotowki.
#iran Ciekawe kto załatwił samolocik - pewnie Sikorski. Ale byłoby zesranie jakby stado celebrytów zostało zestrzelonych, chyba na wawelu by ich pochowano
Mam straszne problemy z zasypianiem. Nie mam o czym myśleć przed snem żeby było to angażujące. O czym Wy myślicie? Bo ze mną coś nie tak się porobiło i nie umiem ani marzyć ani śnić, może mam za nudne żyćko ostatnio czy co xd #dobranoc #sen #sny #zdrowie #depresja #bezsennosc
Studiuję i dostałem majątek w wysokości 120 tysięcy złotych. Co robić z takimi pieniędzmi w czasie studiów?
#pytanie #pieniadze
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
Lub
Inwestowanie dla kazdego Mateusz samolyk
W miedzy czase kup obligacje skarbu panstwa i ewentualnie jak stiwedizsz, ze juz wiesz jak robic gielde, to zacznij zamieniac obligacje na gielde
Pro tip. 10 letnie obligacje mozesz zamnknac nawet kilka dni po kupieniu. Tylko czekasz kilka dni na zwrot gotowki.
CHyba, ze chcesz p-----------c, kto co woli