Aktywne Wpisy

_Alessandro_ +23
Jeśli jako nastolatek nie miałeś dziewczyny, która cię naprawdę chciała, dotykała, uprawiała z tobą miłość i dawała ci codzienną walidację, to reszta twojego życia jest przegrana z automatu. Nie ma czegoś takiego jak nadrabianie, nie ma "jeszcze zdążę, dajcie mi czas". Okno zamknęło się na amen, a twoja psychika została zgwałcona w najważniejszym etapie życia, tylko i wyłącznie przez twój wygląd. Pozostał ci codzienny cope do końca żywota twojego amen.
Natura.
#
Natura.
#

serio_serio +3
ciekawe czy jak na wykop napisze się, że ksu i farben lehre to 2 najgorsze zespoły "punkowe", ktoś się oburzy o godzinie nocnej 00:43

#filipiny
Jeżeli bym chciał polecieć na Filipiny, żeby znaleźć młodą kobietę, na czas wakacji zimowych, możliwe, że i na dłużej, to lepiej szukać jej przed przylotem tam, czy lepiej na miejscu? Ma ktoś z was doświadczenie w tej kwestii? Ogólnie nie jestem fanem jakiegoś pisania, wolę popisać i się spotkać, a przy takiej odległości to niemożliwe. Ogólnie jakie tereny polecacie, żeby było mało turystów? Chcę tam spędzić zimę, ale też nie jestem w związku, więc nie zamykam się na możliwości.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
@Linnior88: ale mówisz teraz o polkach gustujących w inżynierach zagranicznych którzy przybyli ubogacać nas kulturowo? wstydziłabyś się takiej nietolerancji ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: hq720
Pobierz@mirko_anonim: na miejscu, chyba że lecisz na 2 tygodnie.
Poszukaj sobie na miejscu.
Mało turystów jest na przykład w Leyte (mieszkałem w Southern Leyte i nadal tam jeżdżę ze względu na rodzinę i bardzo mało obcokrajowców).
Tak na prawdę prawie każde mniejsze miasto to brak turystów.
Duże miasta typu Manila, czy Cebu City mają turystów ze względu na lotniska, ale bardzo łatwo kogoś znaleźć.
rozmawiałem już z kilkoma dziewczynami z Filipin, to ceny jedzenia są porównywalne, a czasami wyższen na Filipinach. Moje ulubione rzeczy jak ser i mleko są dużo droższe na Filipinach i nastawiam się, że tam wydam więcej na jedzenie niż w Polsce, więc z tą siłą nabywczą chyba przesadzasz.
Uciekam przed polskim zimnem i krótkimi dniami, a dziewczyna ma być tylko dodatkiem do tego wypoczynku, choć jak pisałem,