✨ Obserwuj #mirkoanonim
Problem natury sercowej. Poznałem dziewczynę, wszystko super, podobamy się sobie, ale ona jest wyższa i źle się z tym czuje. Dać szansę czy odpuścić? Ona 178 cm, ja 173cm. Co o tym myślicie?
#zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
Problem natury sercowej. Poznałem dziewczynę, wszystko super, podobamy się sobie, ale ona jest wyższa i źle się z tym czuje. Dać szansę czy odpuścić? Ona 178 cm, ja 173cm. Co o tym myślicie?
#zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
- Najlepsze
- Wszystkie komentarze

@mirko_anonim: czuje czy czuję?
Wysoka baba to podobna kastracja jak baba która zarabia więcej zawsze ja będziesz miał w głowie za wroga z którym się konkuruje bo będziesz ją miał za faceta na poziomie podświadomości
Ogólnie żeby nie ranić męskiego ego :
Baba powinna być nizsza
Mniej zarabiać
Nie daj Boże znać się na większej ilości rzeczy niż
@Linnior88: to jest kwestia pewności siebie faceta, więc gdzie jak gdzie ale na wykopie będą ci klaskać uszami że świetnie piszesz, a piszesz przez pryzmat tego co widziałaś w domu.
Sam mam prawie 180, a miałem dwie partnerki 180+.
No bo facet może udawać że zaakceptuje że laska jest wyższa albo bogatsza ale później będzie leczył kompleksy przez zdrady żeby "odzyskać męskość "
No niestety baba powinna być chociaż te 8 cm mniejsza
Faceci też się znecaja nad grubszymi bo ich boli że ktoś ma bardziej d------e gabaryty niż oni
Moja madka nie ma ani jednej pary wysokich butów bo była tylko 2 cm mniejsza od ojca
Ale skoro Ty się jej podobasz to w czym problem?