Wpis z mikrobloga

via mirko.proBOT
  • 1
rozważny-strażnik-60: Na Tinderze najlepiej szukać drugiej połówki? Proponuję zakończyć traktowanie koleżanki jako doradcy.

Tinder to miejsce ostateczne do szukania znajomości. Jak jesteś piwniczakiem, nie masz bardzo znajomych do wychodzenia i siedzisz na dupie w domu, to czasami jedyne co możesz zrobić, to założyć Tindera. Moim zdaniem to dużo lepsze niż podchodzenie do losowych Karyn w parku i robienie z siebie debila.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował:
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
planowy-mentor-70: @zdrajczyciel po to mi tinder bo takie zaintersowanie miałem dwa razy w ciągu całego życia tj 25 lat i chciałbym znaleźć drugą połówke do stałego związku, na tinderze mam że nie szukam ons/fwb a mimo to słaby odzew a wręcz zerowy
Wg strony rate by waffels jestem 6/10 a na photofeelerze 4/10
I szukam również kobiety która będzie ta średnio 5/10, jednak większy nacisk stawiam na charakter bo co
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
planowy-mentor-70:

rozważny-strażnik-60: Na Tinderze najlepiej szukać drugiej połówki? Proponuję zakończyć traktowanie koleżanki jako doradcy.

Tinder to miejsce ostateczne do szukania znajomości. Jak jesteś piwniczakiem, nie masz bardzo znajomych do wychodzenia i siedzisz na dupie w domu, to czasami jedyne co możesz zrobić, to założyć Tindera. Moim zdaniem to dużo lepsze niż podchodzenie do losowych Karyn w parku i robienie z siebie debila.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Nie martw się takich jakich jak ty jest więcej.
Tindera sobie odpuść. Może i miało to sens 10 lat temu, ale teraz to jest maszynka do wyciągania kasy od zdesperowanych facetów i podbijania ego dziewczynom. I to nie tylko Tinder, ale wszystkie apki randkowe. Żeby jako facet mieć jakieś powodzenie musisz być w top10 najlepszych w promieniu 100km, w innych przypadku efekt jest ten co u ciebie.

Twój brak powodzenia
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
planowy-mentor-70: @_lorem_ipsum_ tak jak pisałem poznawałem jakieś dziewczyny przez znajomych ale nigdy nic z tego nie było bo były albo niezainteresowane żadnym związkiem albo w jakichś relacjach, temat znajomych wyczerpałem, do klubów nie chodze bo to nie moje klimaty i nie mój target, wole raczej dziewczyne która by zamiast iść do pubu czy klubu wołała zostać w zimowy wieczór w domu, napić się wina/grzańca/kakao/herbaty pograć w planszówki i obejrzeć film
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Ja ci powiem, że kiedyś na apkach jeszcze coś można było pokminić, ale teraz to słabo, ja ostatnio spróbowałem szybkich randek i spodobała mi się taka forma. Po pierwszym razie już mam dwie osoby które chcą się umówić więc w stosunku do ostatniego braku odzewu na apkach randkowych przez miesiąc jest to plus. Jak mieszkasz w dużym mieście to bez problemu sobie znajdziesz. Nawet masz tematyczne tupu chrześcijańskie, studenckie,wyższe
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Po pierwsze to że Ty i koledzy jesteście wolni a wszystkie koleżanki zajęte to żadne zaskoczenie. Tak jak wspominałem, facetów mamy więcej niż kobiet (dopiero w późniejszym wieku kobiet zaczyna się robić więcej z uwagi na szybsze umieranie panów) a to powoduje, że zostaje "jakaś" grupa chłopa którzy nie będą mieć kobiety bo nie będą mieli z kim stworzyć bo kobiet najzwyczajniej nie ma, nie urodziły się. Kobiety w
  • Odpowiedz
mówiła że tam najlepiej szukać drugiej połowy

@mirko_anonim: "mówiła że tam najlepiej szukać drugiej połowy" prędzej słońce wybuchnie niż usłyszę dziewczynę dającą dobrą radę o relacjach romantycznych dla mężczyzny x D
  • Odpowiedz