Aktywne Wpisy

Maly_Jasio +153
Dzień dobry. Chciałem się tylko pochwalić, że w wieku 43 lat dorobiłem się 90m2 bez kredytu we Wrocławiu w spokojnej dzielnicy. Dziękuję

sebolson +5
Dobry,
Walczę od dłuższego czasu (rok) z problemem cofania zapłonu do dolotu podczas zimnego rozruchu. Problem nie zawsze występuje. Około raz na 10 odpalen. Auto to BMW E46 z silnikiem m54b22.
Dolot sprawdzony dymiarka i nieszczelności zostały wyeliminowane (korekty długoterminowe od 3 do 4%)
Disa zregenerowana
Nowa pompa paliwa oraz filtr paliwa
Wymienione uszczelki na vanosie
Walczę od dłuższego czasu (rok) z problemem cofania zapłonu do dolotu podczas zimnego rozruchu. Problem nie zawsze występuje. Około raz na 10 odpalen. Auto to BMW E46 z silnikiem m54b22.
Dolot sprawdzony dymiarka i nieszczelności zostały wyeliminowane (korekty długoterminowe od 3 do 4%)
Disa zregenerowana
Nowa pompa paliwa oraz filtr paliwa
Wymienione uszczelki na vanosie

@mirko_anonim: To po co ci ten rak Tinder?
Tinder to miejsce ostateczne do szukania znajomości. Jak jesteś piwniczakiem, nie masz bardzo znajomych do wychodzenia i siedzisz na dupie w domu, to czasami jedyne co możesz zrobić, to założyć Tindera. Moim zdaniem to dużo lepsze niż podchodzenie do losowych Karyn w parku i robienie z siebie debila.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował:
Wg strony rate by waffels jestem 6/10 a na photofeelerze 4/10
I szukam również kobiety która będzie ta średnio 5/10, jednak większy nacisk stawiam na charakter bo co
Tinder to miejsce ostateczne do szukania znajomości. Jak jesteś piwniczakiem, nie masz bardzo znajomych do wychodzenia i siedzisz na dupie w domu, to czasami jedyne co możesz zrobić, to założyć Tindera. Moim zdaniem to dużo lepsze niż podchodzenie do losowych Karyn w parku i robienie z siebie debila.
Tindera sobie odpuść. Może i miało to sens 10 lat temu, ale teraz to jest maszynka do wyciągania kasy od zdesperowanych facetów i podbijania ego dziewczynom. I to nie tylko Tinder, ale wszystkie apki randkowe. Żeby jako facet mieć jakieś powodzenie musisz być w top10 najlepszych w promieniu 100km, w innych przypadku efekt jest ten co u ciebie.
Twój brak powodzenia
Obniż wymagania
@mirko_anonim: "mówiła że tam najlepiej szukać drugiej połowy" prędzej słońce wybuchnie niż usłyszę dziewczynę dającą dobrą radę o relacjach romantycznych dla mężczyzny x D