Aktywne Wpisy

skrytek +852
Będzie #zalesie bo muszę to z siebie wyrzucić. Na początku marca potrącił mnie samochód na przejściu. Sprawca uciekł z miejsca zdarzenia.
Chłop przeleciał przez rondo jak dzik i uderzył mnie, jak zjeżdżał z ronda, a ja byłem w połowie zebry. Zdążyłem tylko zrobić krok w tył, i chyba to mnie uratowało. I jeszcze to, że była to Corsa, a nie X6.
Facet uderzył mnie w prawe kolano, w lewą łydkę, a prawym
Chłop przeleciał przez rondo jak dzik i uderzył mnie, jak zjeżdżał z ronda, a ja byłem w połowie zebry. Zdążyłem tylko zrobić krok w tył, i chyba to mnie uratowało. I jeszcze to, że była to Corsa, a nie X6.
Facet uderzył mnie w prawe kolano, w lewą łydkę, a prawym
źródło: 1000046959
Pobierz
wezsepigulke +669
Edyta Pazura jeździ samochodem typu "wypas", a takim nie tylko można legalnie jeździć gdzie się chce, w tym po chodnikach i trawnikach, ale nawet zabijać ludzi w trumnach na kółkach. Ryzykuje się co najwyżej dozorem elektronicznym. No czego nie rozumiecie?
#konfitura #samochodoza #prawojazdy #prawo
#konfitura #samochodoza #prawojazdy #prawo
źródło: 69341623d0e46-b3cbecb44c37
Pobierz

co do wątku to prawda jest taka że po prostu robisz się stary (średnio fizycznie i mocno mentalnie) i z tego wynika większość problemów które napisałeś (libido, zobojętnienie, lenistwo, brak chęci do zmian i działania, brak
Po drugie będąc samemu na starość jest trudno ale chyba trudniej jest patrzeć, jak bliscy odchodzą. Ja w krótkim czasie straciłem dużo bliskich osób i ledwo dałem sobie z tym radę. Teraz jestem sam, sam będę na starość i już te kwestie mam już za sobą.
Po trzecie, będąc w związku i tak
A co jesteś chętny?
@czescmampytanie
Tak, już piszę książkę na 500 stron aby opisać swoje relacje z kobietami. Nie wiem co to jest bluepill. Co do powodzenia to miałem większe jak byłem gruby niż jak jestem chudy xd chociaż to może wynikać z wieku.
Ale co mam z siebie
te 500 stron by wyszło tylko dlatego, że nie potrafisz pisać zwięźle. w przeciwnym wypadku dałoby się podsumować najważniejsze rzeczy w kilku zdaniach, a to by rzuciło inne światło na twoje problemy.
to
@mirko_anonim: problem jest taki ze w obecnej sytuacji ty też nie jesteś kimś kim te normalne kobiety byłyby zainteresowane.
Gwarancji nie ma ale są przekonania, które dają większe szanse. Ja np. jestem katolikiem i uznaję, że ważnie zawarte małżeństwo sakramentalne jest nierozerwalne. Każdy wierzący i praktykujący katolik uznaje to samo. Zatem jest większa szansa, że jak zwiążę się z kobietą o tych samych poglądach, to nasze małżeństwo przetrwa także te trudne chwile.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero