Wpis z mikrobloga

I zauważyłem jak na mnie patrzyła gdy mnie mijała oraz potem gdy stała na przystanku. Po przyjeździe tramwaju wsiadła do niego dokładnie na mojej wysokości i obróciła głowę zerkając na mnie przez szybę

@mirko_anonim: Przygody Ludzi Ładnych odc. 2137
  • Odpowiedz
Może tylko przypomnę, 90% witaminek jest zajęta, jak witaminka jest wolna, to są bardzo duże szanse, że jest walnięta.
Na jedną wolną witaminkę przypada milion wolnych samców, jak sobie nie potrafi nikogo znaleźć, to już nic nie poradzisz.
  • Odpowiedz
Brak znajomych to bardzo ogromny minus kiedy szukamy drugiej połówki. Jak masz znajomych to szansa na znalezienie kobiety wzrasta drastycznie

@mirko_anonim: No, z 0,000001% na 0,00001%. DRASTYCZNA ZMIANA, CHŁOPY MAMY TO ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@gorobei: Que? Czyli co, jak jakiś piwniczak znajdzie znajomych to ma nagle prawie 100% szans na znalezienie kobiety? XD Bo taki jest odbiór posta, wielkie podkreślenie słowa DRASTYCZNIE. Ja tylko żartobliwie podkreślam że te 'drastycznie' to nie zależy od samego 'istnienia', tylko od kolejnych wielu wielu wielu czynników. Na czele klasycznie, wygląd i wzrost.

Mam sporo znajomych, rozsiani po całej PL. Znam sporo samotnych facetów także. To że nie siedzimy
  • Odpowiedz
źródło, rozumiem, słynny już Instytut Danych Z Oka Saurona?

@gorobei: Czyli mniemam że sam masz zatem na to badania. Że przynajmniej 70-80% samotnych facetów znalazło się w związku po wyjściu z piwnicy, gdzie sami nie byli zbyt atrakcyjni. Masz?
  • Odpowiedz
@kaminarii: nie próbuj mnie brać na tertium non datur. "Jeżeli szansa nie wynosi jeden na sto milionów to wynosi prawie 100 procent" - no prośba.

Edited: jestem ci życzliwy i raczej się zgadzamy, ale nie lubię manipulacji, a głupich manipulacji jeszcze bardziej.
  • Odpowiedz
@gorobei: Czyli jednak ucieczka od wytłumaczenia dlaczego szansa rośnie DRASTYCZNIE`~~!!!1o1noen!!o1ne. Cóż, bo tak nie jest. Mając zerowe albo niskie powodzenie przez cechy fizyczne kolejni znajomi tego nie naprawią.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @olokynsims twoja odpowiedź tworzy taki obraz jakby dla kobiety bycie w związku było czymś oczywistym, czymś naturalnym. NIekoniecznie tak jest. Po pierwsze każda kobieta ma grupę docelową facetów i z takimi może wejść w bliższą relację. To że jest milion chętnych to nie ma znaczenia - musisz pasować do jej profilu mężczyzny. Po drugie kobiety też się rozstają z facetami, też mają swoje okresy kiedy są
  • Odpowiedz
@mirko_anonim nigdy tak nie ma, zawsze spotykajac sie spotykasz ta sama grupe. Nawet jak mam jakis wlasnych znajomych to do glowy by mi nie przyszlo zapraszac ich na spotkanie z jakas inna grupa moich znajomych. Np ludzi ze studiow bym nie zaprosil na spotkanie z kumplami wykopkami i na odwrot. To sa zupelnie inni ludzie. I tak ludzie sie spotykaja, w stalych grupkach do ktorych nikt nie dochodzi
  • Odpowiedz
Wygląd dla kobiet jest mniej ważny niż dla facetów to raz

@mirko_anonim: jest akurat na odwrót, ale zgadzam sie z tym, że przez 'cold approach' cos tam mozesz nadrobic

to jak poznajesz drugą osobę (np. wśród znajomych) to jej cechy charakteru, styl bycia, cele w życiu stają się ważniejsze niż to jak wygląda

Kobiety szukają odpowiedzialnych facetów, przy których czują
  • Odpowiedz
Kobiety szukają odpowiedzialnych facetów, przy których czują się bezpiecznie.

yhym no tak było

@Eugeniusz_Zua: nie no, ja już się wyszaleją z oskarkami i przydałoby się wziąć kredo na mieszkanie to faktycznie zaczyna się szukanie odpowiedzialnych frajerów.
  • Odpowiedz