Aktywne Wpisy

kleboldswaifuv2 +10
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

JW26 +23
#oscary 150 nowych technologii wymyślonych na potrzeby stworzenia 2 i 3 filmu, ale Cameron nie jest już wizjonerem i c--j XD. Oni wzięli jakichś dwóch randomów z forum filmwebu do tego studio?

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
@mirko_anonim: Przygody Ludzi Ładnych odc. 2137
Na jedną wolną witaminkę przypada milion wolnych samców, jak sobie nie potrafi nikogo znaleźć, to już nic nie poradzisz.
@mirko_anonim: No, z 0,000001% na 0,00001%. DRASTYCZNA ZMIANA, CHŁOPY MAMY TO ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mam sporo znajomych, rozsiani po całej PL. Znam sporo samotnych facetów także. To że nie siedzimy
@gorobei: Czyli mniemam że sam masz zatem na to badania. Że przynajmniej 70-80% samotnych facetów znalazło się w związku po wyjściu z piwnicy, gdzie sami nie byli zbyt atrakcyjni. Masz?
Edited: jestem ci życzliwy i raczej się zgadzamy, ale nie lubię manipulacji, a głupich manipulacji jeszcze bardziej.
~~!!!1o1noen!!o1ne. Cóż, bo tak nie jest. Mając zerowe albo niskie powodzenie przez cechy fizyczne kolejni znajomi tego nie naprawią.@mirko_anonim: jest akurat na odwrót, ale zgadzam sie z tym, że przez 'cold approach' cos tam mozesz nadrobic
@Eugeniusz_Zua: nie no, ja już się wyszaleją z oskarkami i przydałoby się wziąć kredo na mieszkanie to faktycznie zaczyna się szukanie odpowiedzialnych frajerów.