Aktywne Wpisy

#konfitura #samochodza @konfitura_w_akcji
Jeśli nie rozumiecie dlaczego, niektórzy jak ja, nie przepadają za panem konfiturą oraz jego jeszcze bardziej dożartym koleżką i tym czymś, co tam ostatnio pyskuje w filmiku jak nawiedzone, to wyjaśniam.
Mamy ostatni filmik, Wiertnicza 76 w Warszawie.
Widać wyraźnie, że rodzice nie mają tam jak zostawić samochodu bez naginania prawa. Albo muszą zostawić na podjeździe, blokując wyjazd z bramy sąsiada, albo mają tylko wjazd w
Jeśli nie rozumiecie dlaczego, niektórzy jak ja, nie przepadają za panem konfiturą oraz jego jeszcze bardziej dożartym koleżką i tym czymś, co tam ostatnio pyskuje w filmiku jak nawiedzone, to wyjaśniam.
Mamy ostatni filmik, Wiertnicza 76 w Warszawie.
Widać wyraźnie, że rodzice nie mają tam jak zostawić samochodu bez naginania prawa. Albo muszą zostawić na podjeździe, blokując wyjazd z bramy sąsiada, albo mają tylko wjazd w
źródło: obraz
Pobierz
peknietyzlew +10
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Od 3 lat jestem zaręczony, wszyscy w pracy o tym wiedzą. Jedna koleżanka zachowuje się dość dziwnie (Ja 24, ona 29 lat). Często inicjuje przypadkowy kontakt fizyczny, raz upuściła jakąś kulkę antystresową, wpadła pod moje biurko, nie minęła sekunda a ona już pod tym biurkiem klęczała i dosłownie mi się o krocze ocierała (wtf). Ostatnio coraz częściej proponuje jakieś wyjścia po pracy, np. zaprosiła mnie do siebie na kawałek ciasta które upiekła - sukcesywnie odmawiam. Pytanie jest proste, ja sobie coś ubzdurałem czy ona chce mnie wyruchać? A jeśli tak, to w jaki sposób to ukrócić bez żadnej afery w biurze? #rozowepaski #korposwiat #pracbaza #niebieskiepaski
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
juz nawet sie nie staracie do tych zarzutek