Aktywne Wpisy
Dueil_angoisseus +251
Bez kobiet większość biznesów by padła
#logikarozowychpaskow #zwiazki #wesele #logikaniebieskichpaskow #niebieskiepaski
#logikarozowychpaskow #zwiazki #wesele #logikaniebieskichpaskow #niebieskiepaski
źródło: temp_file1628395625696591326
Pobierz
Poleccie prosim jakiś płyn do mycia szyby w kabinie prysznicowej, co by może zostawiał jakąś powłokę niebrudzącą. Mam strasznie zakamienioną wodę i zostają ślady, trza często myć.
#mieszkaniedeweloperskie #kiciochpyta
#mieszkaniedeweloperskie #kiciochpyta
źródło: image
Pobierz

Anonim z serii problemy z ojcem.
Wczoraj przyjechał do nas jakiś sprzedawca, ja otwierałem drzwi więc mu grzecznie powiedziałem że ma spadać. Ale gościu nie odjechał tylko czekał, podszedł do niego ojciec i dobre pół godziny dyskutowali. Koniec końców ojciec marudził na niego więc myślałem że jest git.
Dziś koleś przyjechał z kolegą i ojciec zaprosił ich na kawę. Krótko mówiąc wracam z pracy a ci cwaniacy wduszają mu jakieś dotacje na prąd. Tłumacze ojcu że ma ich wyprosić z kuchni bo ja tu chcę jeść obiad. A ci że możemy zjeść razem i mi się ze mną witają. Ja no kurde tego już za dużo, ojciec to są oszuści weź ich wyrzuć.
Powiedzieli mi że jestem bardzo niemiły i że tak nie wypada nie podać komuś ręki. Wgl zgasili mnie jak peta, dosłownie mnie zamurowało tak mieli gadane a ojciec jeszcze ich popierał. Zrobiłem zdjęcia ich samochodu i poszedłem to rozchodzić.
Później gadam z ojcem, że ma takich ludzi nie wpuszczać. A ten że to jego dom i może sobie robić co chcę i jak będzie chciał to podpiszę.
Nie wiem co robić. Gdyby nie ojciec to klasycznie po wiejsku pokazałbym im widły. No ale ojciec ich broni i twierdzi że zachowuje się jak wariat a oni są mili. Boję się że podpisze jakieś niewiadomo co a później cała rodzina będzie musiała to spłacać.
Oprócz tego to chyba jedno z większych upokorzeń które przeżyłem.
#prawo #wies
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: razzor91