Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Anonim z serii problemy z ojcem.

Wczoraj przyjechał do nas jakiś sprzedawca, ja otwierałem drzwi więc mu grzecznie powiedziałem że ma spadać. Ale gościu nie odjechał tylko czekał, podszedł do niego ojciec i dobre pół godziny dyskutowali. Koniec końców ojciec marudził na niego więc myślałem że jest git.

Dziś koleś przyjechał z kolegą i ojciec zaprosił ich na kawę. Krótko mówiąc wracam z pracy a ci cwaniacy wduszają mu jakieś dotacje na prąd. Tłumacze ojcu że ma ich wyprosić z kuchni bo ja tu chcę jeść obiad. A ci że możemy zjeść razem i mi się ze mną witają. Ja no kurde tego już za dużo, ojciec to są oszuści weź ich wyrzuć.

Powiedzieli mi że jestem bardzo niemiły i że tak nie wypada nie podać komuś ręki. Wgl zgasili mnie jak peta, dosłownie mnie zamurowało tak mieli gadane a ojciec jeszcze ich popierał. Zrobiłem zdjęcia ich samochodu i poszedłem to rozchodzić.

Później gadam z ojcem, że ma takich ludzi nie wpuszczać. A ten że to jego dom i może sobie robić co chcę i jak będzie chciał to podpiszę.

Nie wiem co robić. Gdyby nie ojciec to klasycznie po wiejsku pokazałbym im widły. No ale ojciec ich broni i twierdzi że zachowuje się jak wariat a oni są mili. Boję się że podpisze jakieś niewiadomo co a później cała rodzina będzie musiała to spłacać.

Oprócz tego to chyba jedno z większych upokorzeń które przeżyłem.

#prawo #wies

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: razzor91

• 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: Zaproponuj ojcu, że jak Ci nie wierzy to niech zadzwoni na infolinię Taurona czy ktokolwiek tam jest. Albo jak się pojawią i posiedzą kilka minut powiedz, że zadzwoniłeś już na policję i już jadą i patrz jak spieprzają.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim starzy ludzie idiocieją na maksa, niestety nic z tym nie zrobisz. Wyjebiesz tych od dotacji, to on sam wyszuka „inwestycje” i go ojebią z pieniędzy i jeszcze kredyt zaciągną. Znam z autopsji.
  • Odpowiedz